ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

 
Ηρώ Διώτη. Μ' αρέσει το όνομα της. Ποια είναι λίγο με τραβάει να μάθω περισσότερα. Και μόνο χάρη στο όνομα της θα την ψήφιζα αν ήμουνα στους εκλογικούς καταλόγους της Λάρισας. Και δεν θα σκεπτόμουν καν ότι αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του κόμματος του Βαρουφάκη.
Δεν κατάλαβα. Να παρεξηγείται κάποιος για το πως σκέπτομαι παραμονές των εκλογών. Ας κοιτάει ο ίδιος που παραμένει στο ίδιο κόμμα, στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα, όποια μεταγραφή κάνει αυτή. Ιδέα είναι και η ομάδα. Θρησκεία κανονική. Ειδωλολατρική, δηλαδή. Σε τι διαφέρει από το κόμμα; Αν μου πεις ότι αυτό έχει... ιδεολογία, τότε θα βάλω τα γέλια. Όχι, δεν θα γελάσω, θα σε λυπηθώ, φουκαρά.
Η εν λόγω κυρία Ηρώ Διώτη(φώτο), πρώην βουλευτίνα, δεν είχε ψηφίσει το μνημόνιο επί κυβέρνησης Σύριζα και βρέθηκε εκτός κόμματος. Και τώρα έκανε μταγραφή στον Βαρουφάκη. Γιατί όχι; Μήπως ο Βαρουφάκης δεν ήταν στο Σύριζα; ΄
Όλα τα κόμματα, όπως οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες (ΠΑΕ) κάνουν μεταγραφές. Με νέους παίκτες ή μ' άλλους από κάποιο απέναντι κόμμα. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΤΑΣΙΑ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣΟΣ