Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ

 
Νίκος Κοτζιάς, πρόεδρος ή επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ''Πράττω''. Μιλάμε σοβαρά; Κάτι είναι ο καθένας και παίζει μπάλα όχι διότι είναι αυτό που είναι ο ίδιος, αλλά ως... αρχηγός ή μέλος μιας ιστορίας ανύπαρκτης. Έτσι είναι. Ανύπαρκτης όταν για την κοινωνία είτε υπάρχεις, είτε όχι ως κίνηση, κόμμα, ρεύμα, τάση, όπως αυτοχαρακτηρίζεσαι είναι το ίδιο.  
Κυκλοφορεί στην πιάτσα ο πρώην υπουργός εξωτερικών επί Σύριζα και λέει κάτι απίθανα. Ό,τι και να λέει δεν πρόκειται να τον γράψει η Ιστορία για κάτι άλλο, παρά μόνο για τη ''Συμφωνία των Πρεσπών''. Έκανε τη δουλειά, και δεν τον χρειάζονται άλλο. Ούτε ο Τσίπρας. Τι να τον κάνει τον Κοτζιά; Κι αυτόν και το ''Πράττω'', αυτήν την μπουτίκ φρούτων από τον κήπο της αριστεράς, όπου εκεί φυτρώνουν λογής λογής χορταράκια.
Ο Τσίπρας έχει αμολυθεί στην αλάνα και μαζεύει ψήφους. Τουλάχιστον να καταφέρει να πιάσει το ίδιο ποσοστό του 2019, τι να το κάνει το ''Πράττω'' του Κοτζιά; Δεν ζυγίζει ούτε όσο και η πιο αδύνατη συνιστώσα στον πρώην Συνασπισμό. Να, γιατί από τις προηγούμενες εκλογές ο Τσίπρας αρνήθηκε την πρόταση του Νίκου Κοτζιά να μπουν μέλη του ''Πράττω'' στα ψηφοδέλτια του Σύριζα. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ