ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΙΝΔΥΝΟ

 
Με το που επικύρωσαν οι 150 τόσοι πατριώτες Έλληνες βουλευτές τη Συμφωνία των Πρεσπών ξεκίνησαν κιόλας, επίσημα και φανερά, οι διαδικασίες για την ένταξη της ''(Βόρειας) Μακεδονίας'' στο ΝΑΤΟ, Κι αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2020. Άρα, η Ελλαδάρα ομαδάρα εξασφάλισε κάθε αποφυγή περιπετειών από τον εκ Βορρά κίνδυνο

Τι διάολο, σύμμαχος και στο ΝΑΤΟ θα είναι τα Σκόπια που πλέον τα λένε ''(Βόρεια) Μακεδονία''. Δεν πρόκειται να μας δημιουργεί προβλήματα, ούτε κάποιο «θερμό επεισόδιο», όπως άλλωστε τα έχουμε καταφέρει με την Τουρκία. 

Κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. Ακριβώς επειδή είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, Ελλάδα και Τουρκία, όλα είναι μέλι- γάλα ανάμεσα στις δύο χώρες. Την μεγάλη Τουρκία και την μικρή Ελλάδα.

Υπογράφτηκε η Συμφωνία των Πρεσπών και καπάκι σχεδόν έπεσαν οι υπογραφές από τις 29 χώρες συμμάχους του ΝΑΤΟ, προκειμένου να γίνει δεκτό το νέο μέλος, η ''Μακεδονία'' που στα χαρτιά λέγεται ''Βόρεια''. Ιστορία έγραψε ο Τσίπρας. Υπάρχει κράτος στον πλανήτη, το μοναδικό, που αποκαλείται Μακεδονία. Και δεν βρίσκεται εντός ελληνικής επικράτειας.
Στη φώτο, η σημαία του ΝΑΤΟ σηκώθηκε στο προεδρικό μέγαρο των Σκοπίων,
Διαβαστε ακομα:

ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΟΧΙ ΑΞΙΟΣ, ΟΜΩΣ...