ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

 
Μαγκιά. Η μαγκιά. Η κομματική μαγκιά. Τρώει στο κεφάλι δυο χρόνια φυλακή ο Νίκος Παππάς και λέει Είμαι αθώος. Κοτζαμ δικαστήριο, το λεγόμενο Ειδικό βρήκε ένοχο και ομόφωνα του έριξε την ποινή και το πρωτοπαλλήκαρο του Αλέξη Τσίπρα λέει Δεν κάνω έφεση διότι αν κάνω είναι σα να αναγνωρίζω τη νομιμότητα της ποινής μου. Κάπως έτσι το είπε. Μάγκικα.
Η απόφαση βέβαια δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιη ή όχι. Δεν είμαι σε θέση νομικά και ''τεχνικά'' από δικαστικής άποψης να υποστηρίξω αν στέκει ή όχι. Ως πολίτης, όμως, είναι μια δικαστική απόφαση της πλάκας. Αστεία.  Μια ποινή- χάδι. Και όχι μόνο διότι επεβλήθη με αναστολή. Σα να μην τιμωρήθηκε ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός.
Φοβερό! Υπουργός κάνει ό,τι θέλει, για πάρτη του, για το κόμμα του, για τον αρχηγό του. δούλεψε εντελώς προσωπικά την ιστορία με την χορήγηση αδειών στα ιδιωτικά κανάλια και βγαίνει από πάνω το μαγκάκι. Είμαι αθώος, λέει. Με αυτήν την κυβέρνηση και μ' αυτήν την αντιπολίτευση ο κάθε υπεύθυνος και στο πιο χοντρά σκάνδαλο είναι πεντακάθαρος. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...