ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο... ΤΣΙΠΡΑΣ

 
Κανονικά το πράμα έχει πλάκα. Σκέτη πλάκα. Μήπως είναι πιο σωστό να το δούμε σοβαρά, αφού κι ο ίδιος μιλάει σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Πολύ πολιτικά. Πολύ προεκλογικά. 
Επί του θέματος. Από τηλεοράσεως το διέπραξε ο αρχηγός του Σύριζα. Είπε ''Δεν φτιάξαμε εμείς αυτό το κράτος... ''. Τι είπε ο άνθρωπος! 
Όταν λέει ''Εμείς'' τι εννοεί; Ποιους εννοεί, δηλαδή. Την γυναίκα του, τα παιδιά του, την θεία του, κάποιον ανηψιό του.   
Αλλοίμονο! Όταν λέει ''Εμείς'' δεν είναι δυνατόν να εννοεί τον εαυτό του, και τα στελέχη του κόμματος του. Για να μη ξεχνιόμαστε! Ο μεν ο ίδιος ήταν 4,5 χρόνια πρωθυπουργός, οι δε περισσότεροι από τους πρώην υπουργούς του και τα περισσότερα στελέχη του Σύριζα προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Για να μη ξεχνιόμαστε. Το ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες κυβέρνησε. Ήταν καθεστώς. Κάτι περισσότερο από κυβέρνηση.
Να μη συνεχίσουμε στο σοβαρό. Το πράμα είναι γελοίο. Ο κορμός του Σύριζα αποτελείται από πρώην εξουσιαστές, από πολιτικούς στο κόλπο από τότε που ήταν φοιτητές, και ο Τσίπρας να τους βγάζει όλους από το ''Εμείς''.  Μια εξήγηση υπάρχει. Ο ίδιος ο Τσίπρας και τα στελέχη του Σύριζα είναι ανύπαρκτοι. Σκέτες παρθένες. Κατέβηκαν από το διάστημα.
Στη φώτο, Τσίπρας με τους πρώην πασόκους Χρήστο Σπίρτζη και Μαριλίζα Ξενογιαννοκοπούλου.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΒΑΡΟΥΦ