Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

 
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο. Για όσους λατρεύουν τη συνέπεια, οφείλουν να αναγνωρίσουν το δικαίωμα του αριστερού Τσίπρα να είναι άθεος, να θέλει το διαχωρισμό του κράτους από την Εκκλησία ή να υποστηρίζει ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να μπερδεύεται με την πολιτική εξουσία. Ρε, σαχλαμάρα αποδυτηριάκια, μας κάνεις πλάκα; Μιλάς για τον Τσίπρα και αναφέρεσαι στη... συνέπεια; Βασικό στον Σύριζα είναι να χωρίσουν τα τσανάκια τους κράτος και Εκκλησία, αλλά κι όταν έγινε πρωθυπουργός ο Τσίπρας έκανε το κορόιδο.
 
Συνεχίζω με μια άλλη πρωτιά του Τσίπρα. Είναι ο πρώτος στην Ιστορία που ομολόγησε ότι είναι παραμύθης. Ότι ως πρωθυπουργός δεν πολιτεύεται σύμφωνα με τις αρχές του, την πολιτική του βούληση, τις κομματικές δεσμεύσεις του. Πριν συνεχίσουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν κάνουμε πλάκα, μιλάνε σοβαρά.
 
Όταν, λοιπόν, επισκέφθηκε στην Αμερική τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να δικαιολογηθεί για την εμετική και ολότελα ντροπιαστική του συμπεριφορά να γλύψει ανεπανάληπτα τον Ντόναλντ Τραμπ, είπε το εξής πρωτάκουστο:
 
- Είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων κι όχι μόνο των ψηφοφόρων της αριστεράς. 
 
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ΑΔΙΑΦΟΡΩ για όλα όσα εκφράζουν την πολιτική μου ταυτότητα με την οποία εκλέχτηκα από τον λαό και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να γράψω στους κομματικούς όρχεις μου ό,τι νοείται συνέπεια. Επίσης λαμβάνω υπ΄ όψιν τους δεξιούς και γυρίζω την πλάτη στους αριστερούς.
 
Πολιτικός απατεών ο σύντροφος. Και οι δεξιοί ξέρασαν όταν είδαν τον Έλληνα πρωθυπουργό σαν το χειρότερο λαμόγιο να γλύφει τον Αμερικάνο πρόεδρο.
 
Αν ξαναγίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας θα ορκιστεί κανονικά στο ευαγγέλιο με τον αρχιεπίσκοπο, με τον οποίον έχει γίνει κολλητός. Γελοίο σκηνικό κι αυτό στην Κέρκυρα το Μεγάλο Σάββατο. Τσίπρας με την κυρά του και τα παιδιά του και τα κεριά στα χέρια. Θα μου πεις παραμονές εκλογών! Χωρίς γραβάτα, πάντως! Η συνέπεια στο μπαλαμούτι ότι είμαστε... κάτι άλλο, όχι μια από τα ίδια, παίζεται πλέον μόνο με την απουσία... γραβάτας. Θεούσα κανονική ο Τσίπρας, αλλά χωρίς... γραβάτα. 
 
 Μιλάμε για θεούσα, μήπως το χάσουμε το παιδί, μήπως την κάνει σε μοναστήρι, έτσι και δεν βγει πρώτο κόμμα. Ο χριστιανοβαρεμένος  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ