ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ

 
Αλέξης Τσίπρας. Από μια άποψη τον λυπάσαι. Ανεβαίνει στη σκηνή ο θεατρίνος και τα λέει σύμφωνα με το ρόλο του. Τι να που πεις; Τι μαλακίες λες; Ηθοποιός είναι. Τι δηλαδή, να πει κουταμάρες από το μυαλό του. Όχι, βέβαια.
Με τονΤσίπρα τον φουκαρά τι γίνεται; Κερδίζω, λέει. Το ένα μετά το άλλο γκάλοπ τον έχουν σταθερά και με διαφορά δεύτερο κι αυτός, ο Τσίπρας συνεπ΄πης στο... ρόλο του. Είμαι ο νικητής των εκλογών. Δεν λες τίποτα. Τον ρόλο του παίζει.
Στη σημερινή Αυγή (πρωτοσέλιδο) προβάλλεται μια άλλη παλαβιάρα ατάκα του αυριανού πρωθυπουργού. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. Αδιανόητη απατεωνιά. Πουλιέται φτηνιάρικα για... προοδευτισμός. Λαϊκισμός. 
Θα νοιαστεί για τους πολλούς. Και τους λίγους θα τους ρίξει στα λιοντάρια;  Πόσοι, γιανα έχουμε καλό ερώτημα, είναι οι πολλοί; Και πόσοι οι λίγοι. Και αφού κάνει την καταμέτρηση θα το παίξει τούμπα; Θα βάλει τους πολλούς λίγους στη θέση των λίγων πολλών. Με μαγικό. Σαν τον Χριστό που περπάταγε πάνω στο κύμα και τάιζε τονκοσμάκη με μια κουραμάνα.
Εντάξει, ρε. Εκλογές έχουμε, μην πούμε τα τρελά μας.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ