ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;

 
Έχουν πλάκα οι συριζαίοι. Μεγάλη πλάκα. Τα βάζουν με τον Τσίπρα. Άλλοι στα φανερά, άλλοι στα μουλωχτά. Ότι για τη συντριβή στις εκλογές φταίει ο πρόεδρος, ο Τσίπρας. Μιλάμε σοβαρά ή το ρίχνουμε στα ανέκδοτα; Ασφαλώς φταίει ο Τσίπρας. Ποιο κόμμα και ποιες αρχές και αξίες της αριστεράς. Ο Τσίπρας είναι ο παίκτης, αυτός βέβαια φταίει. Αυτός παίζει, αυτός παραμυθιάζει. 
 
Είναι ανόητο να πει κανείς πως δεν φταίει ο Τσίπρας, η βιτρίνα του κόμματος. Και είναι σίγουρο πως θα τον είχαν καθαρίσει από το βράδυ της περασμένης Κυριακής αν το μαγαζί διέθετε έναν άλλον μπαλκονάτο μπροστάρη. Ένα άλλον μιμητή του Ανδρέα Παπανδρέου.
 
Ας τον κάνουν πέρα τον Τσίπρα. Δεν τον κάνουν. Γιατί; Επειδή είναι κόμμα ιδεών και οραμάτων, κι όλα αυτά δεν πουλάνε αν δεν τα λανσάρει ένας μπαλαμούτης.
 
Λέμε και το άλλο. Στις 25 Ιουνίου θα κατεβεί κι άλλο ο σύριζας. Θα πάει πιο κάτω από το 20%. Ούτε και τότε θα παραιτήσουν τον Τσίπρα, εκτός κι αν φύγει μόνος του. Επειδή καλόμαθε στα ψηλά και δεν του ταιριάζουν ποσοστά Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ