ΑΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...

 

Θα κάνω αντιπολίτευση, απειλούσε ο Τσίπρας, αμέσως μετά τις εκλογές του 2019. Από πρωθυπουργός βρέθηκε στην απ' έξω και είπε το πολιτικά αναμενόμενο. Ότι θα κάνει τη δουλειά του, να κάνει αντιπολίτευση, άρα δεν χρειάζεται να το ρίχνει σ' άλλες... υποσχέσεις. Και πολύ περισσότερο ότι θα διώξει τον Μητσοτάκη για να,,, ξαναγυρίσει εκείνος.

''Θα κάνω... προγραμματική αντιπολίτευση'', είχε δεσμευτεί ο Τσίπρας το 2019. Με βάση, δηλαδή, το πρόγραμμα του Σύριζα και το πρόγραμμα της ΝΔ. Υπονοούσε ότι ο ίδιος ως πρωθυπουργός 4,5 χρόνια εφάρμοσε το κομματικό του πρόγραμμα και γι' αυτό απαιτούσε πριν τέσσερα χρόνια να κάνει το ίδιο και ο Μητσοτάκης.
Ο Τσίπρας, όμως, δεν έκανε αντιπολίτευση τέσσερα χρόνια. Τι έκανε; Μπούρδες έκανε. Αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος έκανε. Δεν τον νίκησε κανένας Μητσοτάκης, ο Τσίπρας έχασε. Ο Τσίπρας συνετρίβη. Και στην αντιπολίτευση απέτυχε. Παταγωδώς. Και δεν γλυτώνει την κατηφόρα. Καταδικασμένος είναι. Γατί;
Επειδή δεν κάνει αντιπολίτευση από το ίδιο μετερίζι. Πηδάει μια απ' εδώ, μια απ' εκεί. Αντιδεξιός με θέσεις δεξιές. Αντικρατιστής και αμετακίνητος στον κρατισμό που υπηρετεί και ο Μητσοτάκης. Και είναι καταδικασμένος ο συριζαίος διότι αν γίνει γνήσιος Σύριζα, ε, τότε είναι που θα επιστρέψει στο 4-5%.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ