ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 
Ήταν ο Ομπάμα, δεν είναι. Τι να πει ο δικός μας με τον ψευτομάυρο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ; Τίποτα δεν είναι σήμερα ο Μπάρακ Ομπαμα. Ήταν, μάλιστα δυο τετραετίες. Παρελθόν. Δεν ζυγίζει τίποτα σήμερα, όπως κάθε προηγούμενος ένοικος του Λευκού Οίκου.
Το ξέρει καλύτερα ο Μητσοτάκης. Οι δημόσιες σχέσεις, όμως, μετράνε και περνάνε στον κοσμάκη. Ήλθε για χολυντάιη ο Ομπάμα, ο πρώην, φιλοξενούμενος στην Αντίπαρο του Τομ Χανκς, και από το επιτελείο του αρχηγού της ΝΔ είπανε να το εκμεταλλευτούν το γεγονός.
Χωρίς πλάκα για την Ελλάδα, τα συμφέροντα της Ελλάδος, τα υπηρετεί σήμερα καλύτερα ο και με ελληνική υπηκοότητα οσκαρούχος ηθοποιός Τομ Χάνκς, παρά ο κάθε πρώην πλανητάρχης. Τι, δηλαδή, θα πάει ο Ομπαμα στον Μπάιντεν και θα του πει ξηγήσου έτσι κι όχι αλλοιώς για πάρτη της ομαδάρας της Ελλαδάρας. Επόμενο ο Μπάιντεν να του πει ''Ρε, Ομπάμα, αν ξηγηθώ έτσι κι όχι αλλοιώς, γιατί να μην κάνω εγώ τη μόστρα μου; Πες μας πως ήταν η Αντίπαρος, άσε τα άλλα, αυτά θατα πω με τον Τομ Χανκς, να με καλέσει και μένα στο φτωχικό του, να κάνω μπάνια στο νησάκι... ''. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ;