ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΤΟ... ΣΤΟΜΑ

 
Πρωθυπουργός Σημίτης. Απόφαση να διαλυθεί η Πάραγκα, το παράνομο συνδικάτο του εγκλήματος. Το κυρίαρχο ''εξωκοινοβουλευτικό'' όργανο, εκτός ΕΠΟ, αλλά ενεργούσε σχεδόν θεσμικά και παρέμβαινε στο πρωτάθλημα. Σ' όλα τα πρωταθλήματα, κάθε κατηγορίας. 
Ο πρωθυπουργός Σημίτης, λοιπόν αναθέτει στον υφυπουργό αθλητισμού, να καθαρίσει τη μπουγάδα, όχι βέβαια να γίνει καθαρό το ποδόσφαιρο, αλλά για να εκθέσει τον Κόκκαλη, τότε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ποιο ήταν, για να μη ξεχνιόμαστε, το αποτέλεσμα της ''επιχείρησης Καθαρά Χέρια'' που  γνώρισε τρομακτική δημοσιότητα και ευλογήθηκε από τα μέσα επιρροής εκτός Ολυμπιακού;  Μηδέν στο πηλίκον. Οφελημένος βγήκε μόνο ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Φλωρίδης που έγινε η πρώτη φίρμα της πιάτσας.
 Αμέτρητες οι συνεντεύξεις που έδωσε ο Φλωρίδης, ο αποφασισμένος να γκρεμίσει την Παράγκα. Σε δεξιές και πασοκικές φυλλάδες και στα κρατικά μέσα, ΕΡΤ και σία. Τόσο πολύ τρομοκρατήθηκε ο παραγκάρχης από την πολυδιαφημισθείσα κυβερνητική ''πρωτοβουλία'' να εξαγνιστεί το  πρωτάθλημα, που  συνέχισε τη δουλειά του στον απόλυτο έλεγχο της διαιτησίας.
Ο Φλωρίδης στη συνέχεια είχε μια πολύ αξιοπρόσεκτη παρουσία στην πολιτική, αφού βέβαια, σα σοβαρό άτομο έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και ανέπτυξε επαφές με σοβαρά ΜΜΕ. Στη φώτο ρίχνει μια δολοφονική ματιά, γεμάτη περιφρόνηση στο μετά τον Σημίτη αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιωργάκη. 
Καμιά έκπληξη ο Μητσοτάκης να κάνει υπουργό στη νέα κυβέρνηση τον Γιώργο Φλωρίδη, αδελφό ανώτερου δικαστικού. Και δεν χρειαζόταν να ήταν υποψήφιος με την ΝΔ ο Φλωρίδης, όπως ο Χρυσοχοίδης, άλλος πασόκος. Ποια έκπληξη; Ο Μητσοτάκης όποιον θέλει και όποτε θέλει τον παίρνει από το ΠΑΣΟΚ, το παλιό και το νυν του Ανδρουλάκη.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ