ΓΕΝΝΑΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

 
Πλάκωσαν οι ανοησίες, μη χαρακτηρίσουμε αλλοιώς τα... σχόλια των τεμπέληδων για την παραίτηση της κυρίας Τσαπανίδου. Τι άλλο παρά τεμπελόσκυλα είναι όλοι αυτοί που κάθονται οι μαλάκες και αμολάνε τις εξυπνάδες τους, και ξοδεύουν χρόνο, σκέψη και ενέργεια από την προσωπική τους ζωή. Αν δεχθούμε ότι έχουν προσωπική ζωή. Ο μαλάκας έχει μόνο τη μαλακία του, αυτή είναι η παρέα του και από τότε που βρέθηκε ο υπολογιστής του δίνει και καταλαβαίνει.
Τι θέλατε να κάνει η 56χρονη Πόπη Τσαπανίδου; Την κοπάνησε ο Τσίπρας κι αυτή να μείνει να παριστάνει το χαλασμένο τηλέφωνο με τους άλλους συντρόφους; 
Δεν καταλάβατε. Δεν ανέλαβε την επικοινωνία του  κόμματος η κυρία παρουσιάστρια. Δουλειά του Τσίπρα ανέλαβε να διεκπεραιώσει. Άλλο το ένα, άλλο τοι άλλο. Έχετε μείνει πίσω αρκετές δεκαετίες. Το κόμμα σήμερα λειτουργεί τυχοδιωκτικά. Με απολύτως προσωπικές αποφάσεις του αρχηγού, δηλαδή. Αν είχε εκλεγεί η κυρία Πόπη, τότε θα την είχε κερατιάτικα φορτωμένη ο συριζας. Όπως τον άλλον, τον ηθοποιό.
Αντί να λένε το ίδιο που είπαν για τον μεγάλο αρχηγό. Ότι ήταν γενναία η  απόφαση του να τα παρατήσει. Γενναία, λοιπόν, και  η απόφαση της κυρίας Πόπης να ρίξει τις βουτιές της στη θάλασσα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΕΙ, ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ...