Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ

 
Του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Πρωτοκλασάτος ο σύντροφος Νίκος Παππάς στον Σύριζα. Έτσι χαρακτηρίζονται στην κομματική γλώσσα τα μεγάλα στελέχη. Πρωτοκλασάτα. Πρώτης κλάσεως. Εδώ και πολλά χρόνια ο Νίκος Παππάς είναι το alter ego του Τσίπρα, ο άνθρωπος για όλες τις δύσκολες και... εμπιστευτικές δουλειές. Προσωπικός φίλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τα 19 του χρόνια, ο 47χρονος οικονομολόγος. Γεννήθηκε Ιούλιο του 1976, σπούδασε στη Σκωτία, έχει πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς στο κομματικό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτα διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, μετά υποψήφιος και εκλεγμένος βουλευτής στη Β' Αθηνών και επόμενο να υπουργοποιηθεί στην κυβέρνηση του κολλητού του Αλέξη.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον είχε κατηγόρησε ότι παρέδωσε τη λίστα Λαγκάρντ στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, για να εμπλέξει την οικογένεια της συζύγου του. 
Σήμερα ο Παππάς είναι υποψήφιος αρχηγός στις εσωκομματικές εκλογές του Σύριζα. Αδιάφορο, εντελώς αδιάφορο ότι το Ειδικό Δικαστήριο τον βρήκε ομόφωνα ένοχο στο σκάνδαλο με την υπόθεση των καναλιών. Στοχεύει να γίνει αρχηγός στο κόμμα στη θέση του αρχηγού Τσίπρα.
Θράσος! Ναι πρόκειται περί θράσους, όχι ακριβώς του  ίδιου, όσο των συριαζαίων που πρόκειται να τον ψηφίσουν 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ... ΒΑΣΙΛΙΑ