ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ...

 
Έχει πλάκα να βγει ο Τζουμάκσς. Πολύ πλάκα να εκλεγεί στη θέση του Τσίπρα κομματόσκυλο από άλλο πολιτικό χώρο, το παλιά, το λεγόμενο ιστορικό ΠΑΣΟΚ. Πολύ πλάκα... Θα χάσει και την παραμύθι φούρναρης κομματική ταυτότητα του ο Σύριζα, που γεννήθηκε στα αριστερά, έπαιξε αριστερά, τόσο σαν αντιπολίτευση, όσο και σαν κυβέρνηση. Με πρόεδρο τον 77χρονο έφηβο από την Άρτα Στέφανο Τζουμάκα ο Σύριζα οριστικά και ιστορικά πετάει τα πέπλα της ντροπής και... ξεπετιέται μπροστά μας σαν παρθένα πολυπαρμένη.
Βάζω στοίχημα! Αν όχι δυο, σίγουρα ένας από τους τέσσερις υποψήφιους στις εσωκομματικές της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αποσυρθεί. Παιχνίδι γίνεται μη χαθεί από την [παρέα του Τσίπρα το κόμμα. Το χαμένο κόμμα... Όποιος κι αν ψηφιστεί από τους τρεις που τελικά θα διεκδικήσουν, ο Σύριζα δεν γλυτώνει την κατρακύλα...
Ο Τζουμάκας ((φώτο με τον μεγάλο )ήθελε να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τον Ιανουάριο του 2012 ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του. Τελικά το καλοκαίρι του 2013 έφτιαξε κόμμα, το είπε ''Σοσιαλιστικό'' και θριάμβευσε στις ευρωεκλογές του 2014, πήρε 0,19%. Τελικά, το 2019, δέχθηκε το κάλεσμα του Τσίπρα κι έτσι ένας ακόμα πασόκος εντάχθηκε στον Σύριζα, αυτός ως ''συνεργαζόμενος''.
Διαβαστε ακομα:

ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ