ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ....

 
Μόνος στη ζούγκλα ένας άνθρωπος, θες νέος και γυμνασμένος ή γέρος και άρρωστος. Από την άλλη πεινασμένο λιοντάρι. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Δεν θέλει ερώτημα. Τρως στη μάπα τις φωτογραφίες και τα πλάνα στα κανάλια από το μεγάλο κακό με τις πλημμύρες και κάνεις πλάκα.
Μας λες ότι φταίει η κυβέρνηση. Η πλάκα! Και η κυβέρνηση συμμετέχει στην απάτη. Παραδέχεται ότι φταίει. Αυτό μας λέει η κυβέρνηση όταν παραδέχεται πως πιάστηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει το θηρίο της ζούγκλας. Ότι δεν το βάζει κάτω, στο επόμενο ντέρμπυ θα κερδίσει το θηρίο μέσα στην  έδρα του. Πως έκανε ό,τι είναι δυνατόν κλπ κλπ. Τέτοιες μπαρούφες.
Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά που έκανε ο Θεός. Ποιος άλλος; Μόνο οι  άπιστοι και άθεοι θα πουν πως οι φωτιές, να καίγονται για μέρες ολόκληρες βουνά, να πλημμυρίζουν χωριά, να φουσκώνουν τα ποτάμια, είναι έργο της κυβέρνησης. Της ανικανότητας της, δηλαδή.
Ξυπνήστε! Πιάστε τα μηνύματα των καιρών, αν δεν θέτε να μπερδέψουμε τη θρησκεία. Σταματήστε να κτίζετε όπου βρείτε και όπως γουστάρετε. Για να μη ξαναδούμε ανθρώπους σε ταράτσες και νερά του ποταμού στα σαλόνια, στο εξής θα φτιάχνετε σπίτια μόνο στα βουνά. Και με άλλα οικοδομικά υλικά.
Διαβαστε ακομα:

ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ