ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ, ΡΕ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 
Μιλάμε για σκάνδαλο. Για ΤΟ σκάνδαλο. Να ασχολούνται τα ΜΜΕ, μάλιστα με τρόπο τέτοιο ώστε να εμφανίζεται... ενεργός πολιτικά ο πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ένας από τους καταστροφείς της χώρας.
Αυτό δεν είναι κράτος. Είναι κάτι άλλο. Αυτή δεν είναι κοινωνία, διαφορετικά να αποκαλείται είναι το σωστό. Να μην υπάρχει τιμωρία στο έγκλημα. Και άσε τη δικαιοσύνη. Να κυκλοφορεί ο ένοχος σα να μην σκότωσε ποντίκι. Φοβερό. Ανατριχιαστικό. Να μην πέφτουν ροχάλες. Να μη γελοιοποιείται ο υπεύθυνος δημόσιος λειτουργός από τα ΜΜΕ. Απεναντίας να είναι αποδεκτός, ίσως και μέχρι να του προτείνουν να γίνει πρόεδρος δημοκρατίας. Κι αυτός να λέει ''Όχι''.
Κάθε τόσο μας τα ζαλίζουν με τον Καραμανλή, τον γεννημένο το 1956, σα σήμερα 14 Σεπτεμβρίου.. Αρχηγό της ΝΔ από το 1997 και πρωθυπουργό από το 2004 έως το 2009. Σήριαλ ατέλειωτο αν θα αποχωρήσει από την πολιτική, όχι δεν θα, Αν θα παραμένει μάχιμος. Και αμάν και πότε θα ανοίξει το στόμα. Να μιλήσει για τούτο και το άλλο. Ποιος; Ο κανένας. Ο τίποτας. Συνέχιζε να είναι βουλευτής και μετά την ήττα του στις εκλογές το 2009, και πάντα το αμίλητο βουνό. Κι όταν ήταν ουσιαστικά απών λέγανε ''Δεν αποχωρεί... ''. 
Το ζήτημα δεν είναι η απουσία της ''παρουσίας'' Καραμανλή. Είναι το πως αντιμετωπίζεται από την κοινωνία, τα άλλα κόμματα, τα ΜΜΕ και τον κόσμο, ένας πρωθυπουργός πρωταγωνιστής στην πτώχευση της Ελλάδος. Δεν αποενοχοποιείται η κοινωνία με την αποτυχία της ΝΔ το 2009, με τα μικρότερα ποσοστά της. Όφειλε να έδειχνε διαφορετική συμπεριφορά σ' έναν αποτυχημένο. Ανίκανο. Πολιτικό άνδρα μπούρδα σε πολιτικά κιλά.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ...