ΓΙΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ...

 
Ο σιφούνας Κασελλάκης έκανε την έκπληξη με το 45% στα προκριματικά, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα,,, Στον τελικό της Κυριακής δεν αποκλείεται να σκάσει νέα έκπληξη. Να μιλήσουμε σοβαρά. Εσωκομματικές εκλογές, και γενικά εκλογές είναι μια ιστορία της πλάκας, επί  της ουσίας. Υπόθεση χαβαλέ. 
Ποιος είναι σίγουρος, ποιος βάζει στο χέρι στη φωτιά,ότι ο Στέφανος, ο κούκλος και αεράτος έχει στην κωλότσεπη και το 45% της πρώτης Κυριακής; Ή ότι η κοπελλιά που δεν κάνει για αντι-Τσίπρας, από το 36% δεν θα μαζέψει πάνω από 50%. Όλα είναι  πιθανά, όλα είναι απίθανα.
Το θέμα έτσι κι αλλοιώς είναι ο Κασελλάκης, Τους ξεβράκωσε στον Σύριζα. Τους έχει όλους για πλάκα. Κοτζάμ Τσακαλώτος, το Νο 2 ιεραρχικά στο κόμμα, μετά τον Τσίπρα, πήρε μόνο 8%/ Ο σοβαρός, ο σεμνός, ο έντιμος, ο  καθηγητής πανεπιστημίου Τσακαλώτος μάζεψε κάτι ψίχουλα στην κάλπη και πήρε την τέταρτη θέση. Ο δε Στέφανος έκλεψε την παράσταση,. Στην σκηνή βγαίνει και ξαναβγαίνει διότι η πλατια και ο εξώστης του ρίχνουν χειροκρότημα. 
Υποψήφιος και ο Τζουμάκας. Άλλος χαβαλές αυτός. Ο πρώην πασόκος την  είδε πάρτυ της παραλίας και πήρε ένα τα εκατό. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Να θέλει να κυβερνήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πολιτικός με 1%.Γίνεται πλάκα, γι' αυτό τους την έφερε ο Στέφανος. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΝΟ ΚΑΙ... ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ