ΣΦΟΡΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΣΤΑ... ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
Στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής ο - κι αυτός Στέφανος- Τζουμάκας πήρε ένα τα εκατό. Δεν πέρασε το δυο τα εκατό. Κι όμως το παιδάκι έχει γλώσσα. Το μέγα όπλο κάθε πολιτικού. Στα ίσα, λοιπόν, ο 77χρονος πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ ξεμπρόστισε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος. Του Σύριζα.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος του Σύριζα παραδέχθηκε πως μπλέχτηκε σ' ένα κόμμα της απόλυτης πλάκας. Τι είπε; Πως ο Κασσελάκης είναι φυτευτός για να διαλύσει  τον Σύριζα. Ότι το σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας εισχώρησε στον Σύριζα. Κάτι τέτοιες μπούρδες αμόλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας.
Αν ένα κόμμα είναι τόσο  ανοιχτό και τόσο εύκολο να το ελέγξει η διαπλοκή μ' ένα στημένο Κασσελάκη, τότε τα στελέχη και τα μέλη του  κόμματος είναι αναξιόπιστα από πάνω μέχρι κάτω. Τι να συζητάμε για ένα κόμμα τρύπιο σαν ελβετικό τυρί.
Ο Τζουμάκας (φώτο, ανάμεσα σε Τσακαλώτο και Παππά) εκπροσωπεί το παλιό. Το αρχαίο. Δηλαδή; Ουδείς σοβαρός της διαπλοκής και  της ολιγαρχίας, του εσωτερικού και του εξωτερικού, δεν ασχολείται με κανέναν Σύριζα. Να το κάνει για ποιο λόγο; Όπως έχει αποδειχθεί ο ίδιος ο αρχηγός του Σύριζα, αλλά και  οι στελεχάρες του, αν γίνουν πάλι εξουσία, θα είναι διαθέσιμοι στη... διαπλοκή. 
Γιατί να ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Σύριζα, αφού όποιος κι αν είναι θα είναι ανοικτός να γίνει τσουτσέκι της ολιγαρχίας. Κι αν δεν το θέλει ο ίδιος ο αρχηγός, θα πιέζεται από τα στελέχη του κόμματος να βρει τις σχετικές άκρες. Τις ίδιες άκρες με τις οποίες δούλευε η προηγούμενη... αντιλαϊκή κυβέρνηση. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ... ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ