Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 
Τα λένε μόνοι τους, συνειδητά ή όχι. Η αλήθεια σκάει κατάματα στη μούρη σου. Και αλήθεια ίσον κοροϊδία. Εκλέγεται ο Κασσελάκης και ο αποτυχών υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Παππάς δήλωσε; ''Ο Κασσελάκης έχει εντολή μετασχηματισμού του Σύριζα''. Δηλαδή; 
Ο κόσμος του κόμματος θέλει να μην είμαστε αυτό που είμαστε. Αυτό είπε ξεκάθαρα ο κολλητός του Τσίπρα. Και φιλοδοξεί ο Νίκος Παππάς με τον οπλισμό που διαθέτει μέσα στο κόμμα, να συνεχίσει να είναι  απαραίτητος και με αρχηγό τον Κασσελάκη. 
Να μετασχηματιστούμε, λοιπόν, είναι η εντολή του κόσμου μας. είπε ο Παππάς. Να μεταλλαχθούμε. Να αλλάξουμε, ρε, αδελφέ. Αυτή είναι πράγματι η αλήθεια. Και τη βροντοφώναξε δυο φορές ο κόσμος του κόμματος. Όχι τα στελέχη, όχι οι βουλευτές, σημερινοί και χθεσινοί. Την ''αλλαγή'' την θέλουν όσοι ψηφίζουν Σύριζα. Όσοι έχουν προδιάθεση να ψηφίζουν Σύριζα. Όσοι, για να κάνουμε ταμείο, δεν γουστάρουν να ψηφίζουν ΝΔ. Γι' αυτό δεν κάνουν κέφι τον Μητσοτάκη.
Μ' άλλα λόγια οι ψηφοφόροι του Σύριζα θέλουν ένα κόμμα αντάξιο να ανταγωνιστεί τον Μητσοτάκη της ΝΔ ή τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ένα κόμμα που να μην το λένε αριστερό, να μην είναι αριστερό, αλλά αληθινά αντίπαλο της ΝΔ, κανονικό αντικυβερνητικό.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΡΑΧ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ