ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ

 
Το αποκάλυψε η εφημερίδα του σύριζα. Ότι ο στρατιώτης, ο με το βαθμό απλού φαντάρου Στυλιανός Παττακός έπαιρνε κανονικά σύνταξη στρατηγού εν αποστρατεία. Σκάνδαλο. Το οποίο, βέβαια, δεν βαρύνει τον πεθαμένο αρχιπραξικοπηματία, αλλά εκείνον, εκείνους που υπέγραψαν τη σχετική απόφαση.
Ή έχουμε δικαιοσύνη ή ζούμε σε πραγματικό και χωρίς τη σχετική νόμιμη άδεια κωλοχανείο. Ο Παττακός καταδικάστηκε εις θάνατον. Του τη χάρισε ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο ένοχος, όμως, αποτάχθηκε από τον στρατό.

 

Και η «Αυγή», η εφημερίδα του κυβερνητικού Σύριζα το έπαιξε... αποκάλυψη. Τι να την κάνω την αποκάλυψη. Από την «Αυγή» περίμενα να ξεφωνήσει τον αρμόδιο κυβερνητικό λειτουργό, να καταγγείλει στη Δικαιοσύνη τον πολιτικό που υπέγραψε να παίρνει σύνταξη πολέμαρχου ο Παττακός.

Τα κολλητηλίκια και τα άλλα κωλομπαρίστικα δεν σταμάτησαν ποτέ. Όπως ο σύριζας έκανε το κορόιδο, ούτε το νυχάκι του δεν κούνησε, το βαμμένο... κόκκινο νυχάκι, καλέ μου, για τους πολιτικούς ενόχους της χρεοκοπίας και της μνημονιακής μειοδοσίας. Έτσι κουκουλώθηκε και το... έργο με τον Παττακό, μακαρίτης από τις 8 0κτωβρίου 2016.

Φέρτε, ρε, πίσω τα λεφτά που έπαιρνε παράνομα ο Παττακός. Να τα πάρετε όχι από τον... πεθαμένο στρατηγό, αλλά από τον λεχρίτη πολιτικό που είχε υπογράψει παροχή σύνταξης σε φαντάρο

Με την ευκαιρία. Τα είχαν βάλει με τους χρυσαυγίτες επειδή στην κηδεία ενός από τη χουντική τριανδρία της ''επανάστασης'' του 1967 πενθούσαν τον Στυλιανό Παττακό. Ντροπή. Οι πασόκοι και οι πασοκοσυριζαίοι δεν έχουν δικαίωμα να τα βάζουν με τα παιδάκια της Χρυσής Αυγής. Ακροδεξιοί είναι τα παιδάκια, χουλιγκανάκια, εθνικιστές, δικό τους πρόβλημα να θεωρούν πατριώτη, υπερπατριώτη τον Παττακό. 
Στο φινάλε, ο Στυλιανός Παττακός και ο άλλος ο χάλιας ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν αντικομουνιστές. Σαν τους χρυσαυγίτες. Άρα, οι Κασιδιάρηδες και σία έχουν μούτρα να μιλάνε για πάρτη του Στυλιανού Παττακού. Αυτοί που οφείλουν να το κρατούν βουλωμένο είναι τα κόμματα που με τα δυο χέρια έπνιξαν οικονομικά σα μωρό στην κούνια την Ελλάδα και την παρέδωσαν στους δανειστές και σ’ όσους κρυβόντουσαν πίσω από τους δανειστές.
Διαβαστε ακομα: