ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

 
Δεν δέχομαι ότι το Ισραήλ πιάστηκε στον ύπνο.  Αυτό έχει περάσει σ' όλο τον πλανήτη. Και πως το ξέρω εγώ ο πονηρός ότι κατι τέτοιο δεν ισχύει; Δεν το ξέρω. Δεν πουλάω καμιά παραμύθι φούρναρης αποκλειστικότητα. Είμαι, όμως, βέβαιος ότι είναι ΑΠΙΘΑΝΟ το Ισραήλ να μην ήταν προετοιμασμένο για τον τσαμπουκά της Χαμάς. Δεν μιλάει καμιά πληροφόρηγη μου, αλλά το τα κουκούτσια που έχω στο μυαλουδάκι μου.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Τα λένε διότι αυτά συμφέρει να... αποκαλυφθούν στο παγκόσμιο ακροατήριο. Ότι το Ισραήλ... αιφνιδιάστηκε από την επίθεση των οργανωμένων Παλαιστινίων.
Εγώ λέω άλλα. Το κουκούτσι μυαλουδάκι μου λέει άλλα. Το Ισραήλ ήθελε πρώτα την κίνηση της Χαμάς προκειμένου να εφαρμόσει το σχέδιο του. Του Ισραήλ το σχέδιο. Ίσως την τελική λύση στη  Γάζα.
Ήθελε το Ισραήλ μια... ξαφνική τρομοκρατικού τύπου, δηλαδή χωρίς Fair Play στρατιωτική επιχείρηση του εχθρού και εκατοντάδες θανάτους Ισραηλινών πολιτών; Οι μεγάλες δουλειές χρειάζονται και μεγάλες θυσίες.
 Ξέρεις τι λες; Όχι, δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι δεν είμαι του δημοτικού, να χάψω το παραμυθάκι για τα παιδάκια του νηπιαγωγείου, ότι έπαθε την πλάκα του το Ισραήλ από την  Χαμάς.
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ