ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ

 
Δήμαρχος Αθηναίων και λοιπών άλλων αλλοεθνών ο άγνωστος κύριος Χάρης Δούκας. Δεν κατάλαβα. Ήταν γνωστός ο Κασσελάκης που τσέπωσε ολόκληροι κόμμα! Δημοκρατικά κι αυτός. Με κανονικές εκλογές. 
Αυτά δεν τα καταφέρνει ούτε ο Χριστός. Γι' αυτό ο Υιός αιώνες έχει γυρίσει την πλάτη στη γη. Που να φτουρήσει ο Ιησούς σούπερ σταρ με τα τρομερά  του λαού. Σε μια εβδομάδα το άσπρο το κάνει μαύρο Και το μαύρο το κάνει λευκό. Για πλάκα.
Δήμαρχος Αθηναίων, λοιπόν, κάποιος Δούκας ο οποίος είχε πάρει 15%. Όχι μόνο αυτός, κι άλλοι πρίγκηπες της πολιτικής νίκησαν. Χαμένοι, αλλά νίκησαν. 
Αυτά γίνονται μόνο στη γη. Κάποιος Ζαχαριάδης από Σύριζα μεριά κατέβηκε για να εκλεγεί και δεν βγήκε ούτε τρίτος. Μια ακόμα συντριβή το κόμμα του Κασσελάκη. Ποια ήττα και ποια συντριβή! Νικητής στην Αθήνα και ο συριζαίος, νίκησε το φαβορί, τον Μπακογιάννη. Κι  αυτός με τον αντίπαλο του Δούκα έστειλε το,, μήνυμα. του λαού.
Θαύμα. Σε μια εβδομάδα μέσα. Την πρώτη Κυριακή ο λαός το 'χε ρίξει στη μαλακία, αλλά σε επτά μέρες συνήλθε και με τους χαμένους των εκλογών, Δούκα, Ζαχαριάδη έστειλε το καταραμένο μήνυμα στον... Μητσοτάκη.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΡΕΜΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ