ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΕΙΡΕ ΚΟΣΜΟ...

 
Όσα συμβαίνουν σήμερα στον Σύριζα δεν είναι τυχαία. Και ανεξήγητα. Όλα έχουν την ερμηνεία τους. Κι αν δεν γινόντουσαν σήμερα, θα τα βλέπαμε αύριο. Μήπως άργησαν να προκύψουν. Όπως και να' χει., και να μη λέμε πολλά, τα καζανάκι το τράβηξε ο Στέφανος Κασσελάκης, Και γέμισε ο τόπος συριζίλα...
Γιατί ο Σύριζα έφτασε να γίνει κυβέρνηση; Επειδή ο κοσμάκης το ψήφισε πρώτο κόμμα; Δεν θέλει ερώτημα! Δεν έκαναν πρωθυπουργό τον Τσίπρα για πλάκα. Ψήφισαν το παιδάκι, του έδωσαν κι ένα ζευγάρι γάντια του μποξ για να πλακώσει στο ξύλο τους ένοχους της χρεοκοπίας. Και τι έκανε ο Τσίπρας; Πέταξε στα σκουπίδια τα πυγμαχικά γάντια. 
Μιλάμε σοβαρά. Δεν πετάμε τρακατρούκες αλά Τσίπρα. Ο κοσμάκης δεν έστειλε τον Τσίπρα στο Μαξίμου επειδή ο σύριζα είναι... αριστερό κόμμα. Τι μαλακίες είναι αυτές! Αυτά άσε να τα λένε οι Λαφαζάνηδες και οι Φίληδες. Σ' έκανε κυβέρνηση ο Έλληνας για να πλακώσεις στις μπουνιές αυτούς που άξιζαν να φάνε ξύλο. Και οι συριζαίοι αντί να δείρουν, κάθισαν στην πολυθρόνα και στην πραγματικότητα έγιναν μια από τα ίδια, σαν το ΠΑΣΟΚ της ''αλλαγής'' και τη ΝΔ της ''απαλλαγής''.
Διαβαστε ακομα:

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ