ΠΟΙΟΣ ΟΜΠΑΜΑ; ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΜΠΕΣ!

 

Ο Μπάρακ Ομπάμα, τελικά, θα μείνει στην Ιστορία σαν ο πρώτος μη λευκός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Μόνο γι' αυτό. Όχι για κάτι άλλο μοναδικό, εξαιρετικό, για να κάνουμε ταμείο.

Οι μαλάκες, οι αιώνιοι αφελείς είχαν πει τις παπαρδέλες τους όταν το παλληκάρι είχε εκλεγεί την πρώτη φορά, το 2008, σα σήμερα 4 Νοεμβρίου. Ένα κάρο μαλακίες είχαν αμολύσει οι μαλάκες ανά την υφήλιο. Ότι μ’ αυτόν πλανητάρχη πολλά θα αλλάξουν. Ότι η Αμερική θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο, πιο ανθρώπινο. Λόγια κούφια.
Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο συμπαθής και ευχάριστος Barack Hussein Obama, καλογυμνασμένος και κρυφοπουτανιάρης, δεν είχε τις καλύτερες προθέσεις όταν μετακόμισε με την κυρά του στον Λευκό Οίκο. Φοβερά πράγματα. Ο παππούς του ζούσε σε καλύβα στην Αφρική κι αυτός έγινε μόνιμος κάτοικος στο ανάκτορο, στο Άβατον της πλανηταρχίας. Στο λεγόμενο Λευκό Οίκο

Τι να κάνει και τι να μας πει ο αραπάκος, γεννημένος Αύγουστο του 1961. Αμερικάνος είναι, τα συμφέροντα της πλανηταρχίας ήταν υποχρεωμένος να υπηρετεί. Θα σταματήσουμε να πολεμάνε εκτός Ηνωμένων Πολιτειών είχε πει προεκλογικά, αλλά ως πρόεδροα των ΗΠΑ, όταν ήρθε ο καιρός έδωσε το πράσινο φως για βομβαρδισμό, σε Συρία, Ιράκ, που έφαγαν στο κεφάλι τόσες μπόμπες όσες είχαν υπολογίσει τα εργοστάσια όπλων.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ