ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 
Αυτό που χρειαζότανε η πατρίδα η κατακαημένη. Έγινε; Τελειώσαμε! Καθαρίσαμε, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η ψήφος των αποδήμων. Όλα τα είχαμε μοντάρει, αυτό μας έλειπε για να τη γαζώσουμε και να μην έχουμε ανάγκη κανέναν κερατά. Τα κόμματα συμφώνησαν να το ρίχνουν στην κάλπη και τα πατριωτάκια στα ξένα. Σα σήμερα στις 8 Νοεμβρίου, το 2019, δόθηκε στα κόμματα το σχέδιο νόμου, σχετικά με το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. 
Σακουλεύεσαι κύριος το μέγα και ιστορικό βήμα; Όλα άρχισαν να αλλάζουν, διότι όπως και να το κάνεις τι χαίρι να έχουμε μόνο από τη ψήφο των Ελλήνων της Ελλάδος; Άντε επιτρέψαμε να ψηφίζουν και οι ξένοι, οι μετανάστες αφού τους υποχρεώσαμε να μάθουν τον ύμνο του Σολωμού. Δεν φτάνουν κι αυτοί. Γι' αυτό πρέπει να ψηφίζουν και τα κανονικά ελληνάκια ανά τον γλόμπο.
Ατέλειωτη χαρτούρα και βάλτε να πάνε πήγανε οι κουβέντες σε συνεδριάσεις της διακομματικής για το πως θα στηθεί άνευ αμφισβητήσεως ουδεμιάς το όλο έργο. Που σημαίνει ότι... άλλα αποτελέσματα θα βγάζει το μαγικό κουτί, αυτό της κάλπης. Άλλη κυβέρνηση, άλλη αντιπολίτευση, άλλη πολιτική. Όχι τα κάλπικα τα μανουβραδόρικα που ξέραμε μέχρι χθες. 
Ρε, πιάστε να κάνετε καμιά δουλειά της προκοπής, να πέσει κανένα φράγκο, να λιγδώσουν τίποτα αντεράκια. Εντάξει, να το φτιάξετε κι αυτό, δεν λέμε, όμως όχι ότι σκοτωθήκατε να τα βρείτε αναμεταξύ σας προκειμένου να πετύχετε κάτι σπουδαίο και μοναδικό. Σεμνά, ρε.   
Διαβαστε ακομα:

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ