ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΧΑΘΗΚΕ Η... ΕΛΠΙΔΑ

 
Με την εξαφάνιση ισχυρής αντιπολίτευσης πέθανε στην Ελλάδα το αιώνιο... προεκλογικό κλίμα. Η... κλιματική αλλαγή στο γήπεδο της πολιτικής είναι γεγονός. Το ότι ο σύριζας έπεσε στον αστερισμό του πανικού και το πασόκ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι έβαλε φρένο στην αδιόρθωτη Ελλάδα. Που μια ζωή δεν ησυχάζει αν δεν ζει σε ρυθμούς... προεκλογικούς. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Μεγάλοι οι Έλληνες!  Ξεχνάνε όλα τους τα προβλήματα και ταξιδεύουν σε μαγικό χαλί όταν αναπνέουν αέρα εκλογών.

 

Κι αν ο κοσμάκης δεν σκέπτεται καν τις κάλπες, τη (κάλπικη)... σωτηρία τη βάζουν στο παιχνίδι τα κόμματα, και από κοντά τα κανάλια, γενικά τα ΜΜΕ με τις παραγγιελιές τους σε γκάλοπ. Κατάσταση ελεεινή. Άθλια.

Κανονικά, λέω εγώ, αν ήντουσαν δημοκρατικοί όλοι αυτοί, πολιτικοί, καναλάρχες, εκδοτάρχες, δημοσιογράφοι, γκαλοπίστες, αλλά και ψηφοφόροι, θα έπρεπε να έβλεπαν σα λεπρό, έστω σα σκέτο τυχοδιώκτη, όποιον μιλούσε για πρόωρες εκλογές. Εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια!  Όχι, δεν μας γουστάρει σήμερα η κυβέρνηση, θέλουμε εκλογές.

 

Δημοκρατία σημαίνει εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια. Αυτό σημαίνει σεβασμός στο Σύνταγμα. Δεν τα ξέρει αυτά ο Έλληνας, όμως. Πουλάει ο τζόγος ενός ακόμα εκλογικού ντέρμπυ. Γι' αυτό οοοοοόλοι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης μια ζωή ζητάγανε μια ώρα αρχύτερα εκλογές. Πάνε αυτά, τελειώσανε. Η ξεφτύλα! Άντε, κοπρόσκυλα, να πάμε για εκλογές. Μια ώρα αρχύτερα. Πριν συμπληρωθεί η τετραετία. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ