ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΣΤΗΘΟΥΣ

 

Άντε πάλι. Νέο γκάλοπ, να μάθουμε που βρίσκονται τα κόμματα. Δεν σ' αφήνουν σε ησυχία, και μετά τις εκλογές. Να ξέρουμε αν είναι δυνατόν κάθε εβδομάδα, ρε, και κάθε μέρα με ακρίβεια τα ποσοστά των κομμάτων.

Το έργο μοιάζει με την κυρά Μπουμπού, της οποίας οι πατσές κρέμονται σ’ όλο το αηδιαστικό κορμί της και η εκρηκτική κυτταρίτιδα συνεχώς ανεβαίνει. Σκέτο όρθιο περίπτερο η γυναίκα σπάει το κονταίρ στη ζυγαριά και για να γλυτώσει τίποτα γραμμάρια κόβει τα νύχια, κονταίνει τα μαλλιά της, ξαναπάει στον καμπινέ να ξανακατουρήσει. Κι όλα αυτά για να κοροϊδέψει τη βελόνα της ζυγαριάς.

Το γκάλοπ έχει τη χάρη του αν υπάρχει ντέρμπυ. Όταν βγαίνει μπροστά κατά μισή μονάδα το στήθος του Μητσοτάκη από τα γυαλιά του Τσίπρα ή του... Κασσελάκη .

Ποιο ενδιαφέρον να έχει όταν ο Μητσοτάκης ρίχνει στα αυτιά του αντιπάλου, περισσότερο από τη διαφορά τους στην κάλπη. Όταν οι άλλοι ''αντίπαλοι'' είναι μια από τα ίδια, και κολλημένο στα γνωστά ποσοστά το ΚΚΕ. Και στην πιάτσα δεν σκάει μύτη κάποιος νέος παίκτης.

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...