ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο... ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

 
Αφαιρούνται βαθμοί από ομάδα που τους κερδίζει στο γήπεδο. Πώς, όμως, να προστατευθεί το ποδόσφαιρο από τους εχθρούς του; Κι αν δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα, να το πούμε. Ο μέγας εχθρός του ποδοσφαίρου, όχι απλά των ομάδων, είναι οι δήθεν φανατικοί. Οι δήθεν οπαδοί. Όσοι πάνε στο γήπεδο μόνο για ένα λόγο. Να βρίσουν. Να πετάξουν αντικείμενα. Να ρίξουν βεγγαλικά. Να κάνουν ένα σαματά που δεν έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Και η δήθεν ομάδα τους.

Να το ξεκαθαρίσουμε, για μία φορά ακόμα. Είναι ζημιά για το πρωτάθλημα και για την κάθε ΠΑΕ ο εκτός ελέγχου οπαδός. Οργανωμένος κι όχι. Ο γυμνός και μαστουρωμένος, ο υπαίτιος της της τιμωρίας της ομάδας «του» με χρηματικό πρόστιμο, με αφαίρεση βαθμών, με την υποχρέωση να παίξει ένα, δύο, τρία ματς χωρίς θεατές..

Ο υπουργός; Γιατί να μην τιμωρηθεί κι αυτός! Αν όχι με αφαίρεση βαθμών, έστω με αφαίρεση του μισθού του. Να ασκεί τα καθήκοντά του για τρείς ή έξι μήνες χωρίς να πληρώνεται.

Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα οι υπουργοί ότι θα πατάξουν τη βία. Το μούσι. Γιατί, λοιπόν, να αμείβονται παρ' ό,τι αποτυχημένοι; Κι αν δεν θέλουν να πληρώνει προσωπικά την αποτυχία του ο υπουργός, τότε να τιμωρείται το κόμμα του. Με αφαίρεσε τουλάχιστον τριών εδρών. Γιατί μόνο η ΠΑΕ η οποία είναι ανίκανη να επιβληθεί στην οπαδική αλητεία της κι όχι το κόμμα, το κυβερνητικό, δηλαδή όποιο έχει την υποχρέωση, αλλά και διαθέτει το οπλοστάσιο της εξουσίας, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη,
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ