ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ

 
Κανένας πολιτικός όποιου χρώματος κομματική κυλότα φοράει δεν τόλμησε να χαρακτηρίσει φασίστες τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Κατηγορούν κόμματα, ποτέ ψηφοφόρους, Η απόλυτη υποκρισία.

Η δύναμη και η αλήθεια της δημοκρατίας, όχι η μαϊμού στάση όσων εμπορεύονται λόγω επαγγέλματος τη δημοκρατία (πολιτικών, δημοσιογράφων κ.α.), βρίσκεται στην ελευθερία της γνώμης. Αυτή είναι η έννοια της δημοκρατίας, να επιτρέπει και στον πιο μαλάκα, στον κάθε ανώμαλο, να εκφράζει την άποψη του. Ακόμα και στον γνήσιο φασίστα. Στον συνειδητοποιημένο φασίστα. Όποιον αρνείται τη δημοκρατία.

Αν δεν αντέχουν τη δημόσια τοποθέτηση του φασίστα, τότε δεν είναι άξιοι να κυκλοφορούν σε καθεστώς δημοκρατίας. Ποια είναι η κουβέντα; Το πανηγύρι της ξεφτύλας όταν έμεινε εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή. 
Τι εννοούν; Ότι οι Μιχαλολιάκοι και οι Κασιδιάρηδες, οι 15-20 της συμμορίας ψήφιζαν το 7 και 8%; Όχι, βέβαια. Κόσμος και κοσμάκης τους ψήφιζε. Γιατί, λοιπόν, δεν αποκαλούν φασίστες όσους ψήφιζαν το κόμμα που το χαρακτηρίζουν και το πολεμούν ως φασιστικό; Μήπως εννοούν ότι όσοι το έριχναν στη φασιστική Χρυσή Αυγή δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Αν ναι, τότε κι όσοι ψηφίζουν άλλα κόμματα δεν ξέρουν τι ψηφίζουν.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ