ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΑ... ΣΚΑΝΔΑΛΑ

 
Τι κάνει η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση όταν σκάσει στην πιάτσα ένα σκάνδαλο. Σα να μην τρέχει κάτι. Αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Να αγνοεί το έργο. Να το υποτιμάει, Υπόλογη ήταν και η κυβέρνηση της παραμύθι φούρναρης αριστεράς του Τσίπρα σε σκάνδαλα. Κι όχι σ' ένα και δυο. Και σε πολύ χοντρές υποθέσεις. Πως αντιδρούσε; Όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, όταν ήντουσαν κυβέρνηση. Αλλού σφυρίζουν στις κατηγορίες. Δεν καταδέχονται καν να απαντήσουν. Μαγκιά. Τα στοιχεία είναι συγκεκριμένα, και οι ευθύνες έχουν το όνομα αυτού κι εκείνου του υπουργού. Δεν δίνει κανένας εξήγηση. Καμιά ενημέρωση, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, είναι αλλοιώς.
Το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ήταν ένα από τα βαποράκια της Siemens. Λέμε τι αναφέρουν τα χαρτιά. Τα δικόγραφα. Οι εισαγγελείς. Τα στοιχεία για το animal party στις μίζες των εξοπλισμών. Ακόμα κι όταν η φουκαριάρα Ελλάδα κοιμόταν τον ύπνο της ναρκωμένης αγελάδας ο αποδυτηριάκιας έγραφε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο διεφθαρμένο κόμμα της πολιτικής Ιστορίας στο τόπο μας. Πολλά χρόνια πριν ξεσπάσουν τα σκάνδαλα  και βέβαια η «υπόθεση στρατηγού». Δεν ήταν στο κόλπο μόνο ο αγαπημένος του Ανδρέα, ο Τσοχατζόπουλος.

Αυτό ήταν το πατρατσούκλι του Θόδωρου Τσουκάτου, «στρατηγός». Ο κατ’ ευθείαν «προσωπικός» συνεργάτης του Σημίτη. Το γραφείο του, μάλιστα, με την ευκαιρία να πούμε, ήταν στο υπόγειο του Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Σημίτη. Εκεί, στο υπόγειο, στο σκοτάδι έκανε τις βρωμοδουλειές του. Και ο Σημίτης δεν ήξερε τίποτε. Δεν είχε πάρει πρέφα. Γι’ αυτό κατηγορείται ότι ζημίωσε το δημόσιο ο Τσουκάτος, ότι αυτός τα έπαιρνε από την Siemens για τις κρατικές προμήθειες, όχι ο Σημίτης. Ούτε για ηθική αυτουργία είναι υπόδικος ο πρώην πρωθυπουργός.

Φοβερά πράγματα. Ο Σημίτης ήταν μόνο για να υπογράφει τις συμβάσεις για την άμυνα της χώρας. Άλλοι κονομάγανε. Μιλάμε για λεφτά ατελείωτα. Για δις!!! Τόσο χοντρά πακέτα μαύρο χρήμα στα λαδώματα από την πρώτη στην γη πολυεθνική εταιρεία που πριν από 100 χρόνια(!) είχε αναγάγει σε αληθινή επιστήμη τη μίζα σε πολιτικούς, σε περισσότερες από 100 χώρες!

Αν είχε πολιτική τσίπα ο Σημίτης θα ζητούσε από τους εισαγγελείς να τον καλέσουν κατηγορούμενο. Επειδή δεν έβλεπε, δεν υποψιαζότανε τι γινόταν. Να τον δικάσουν κι αν τον αθωώσουν να βγει η αλήθεια. Ότι συμβαίνει, ότι είναι δυνατόν π.χ. ένας υπουργός να είναι αρπάχτρα του κερατά και ο πρωθυπουργός να μην είναι σε θέση να πάρει μυρουδιά.

Διαβαστε ακομα:

ΚΟΝΤΟΙ, ΣΤΡΑΒΟΙ, ΑΝΑΠΟΔΟΙ, ΟΛΟΙ ΔΕΚΤΟΙ...