Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 
Η ιστορία Σπέτσες, η εκδρομή των συριζαίων, όσων έχουν απομείνει στο σωματείο, στη μετά Τσίπρα εποχή. αποτελεί μια περιφανή νίκη, ουσίας και εντυπώσεων, του νέου εκλεγμένου αρχηγού. Πέρασε του Κασσελάκη! Τους κουβάλησε στο νησί και όλοι μπήκαν στο παιχνίδι του. Και το καλοκαίρι, παραμονές των ευρωεκλογών θα τους καλέσει ένα σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Ποιος δεν θα πάει; Υπερέχει σ όλα των Σπετσών το επίσης κοσμικό, και γαμώ το κοσμικό κυκλαδήτικο νησί.
Να το χωνέψουν όλοι, κυρίως οι συριζαίοι, όχι μόνο στελέχη και βουλευτές. Με Κασσελάκη οριστικά ο Σύριζα πετάει τα πέπλα της ντροπής και συμπεριφέρεται σαν κανονικό κόμμα δεξιό. Κι αν οι άλλοι, αυτοί που έφυγαν, έφτιαξαν το παραμύθι με ταμπέλα Νέα Αριστερά, εμείς, οι Κασσελακαίοι θα είμαστε η Νέα Δεξιά. Ξεκάθαρα πράγματα.
Κυρίαρχο στοιχείο, άλλωστε, στο πρώην Σύριζα, όπως οι ίδιοι από τις Σπέτσες βροντοφωνάζουν, είναι η... μετεξέλιξη του κόμματος. ΄Το κόμμα πορεύεται πλέον ξεκάθαρα ως αρχηγικό. Ήταν και με τον Τσίπρα, αλλά τώρα δεν κρύβεται. Ο αρχηγός είπε Σπέτσες, εδώ, στο εξοχικό μου, στην έδρα μου, όλοι έσκυψαν. Αύριο θα πει Μύκονο, το αυτό θα συμφωνήσουν τα κλωσόπουλα.. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ''ΤΙΜΩΡΙΑΣ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...