ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 
Ούτε δέκα χρόνια δεν πέρασαν από τότε που ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση, Στις εκλογές του 2015, στις 25 Ιανουαρίου, όπως αναμενόταν έγινε πρώτο κόμμα με 36,34% και 149 βουλευτές και για να μη ξαναπάει ο κοσμάκης στις κάλπες συνεργάστηκε με το ακροδεξιό και κάργα από εθνικοφροσύνη- όχι και αντικομουνισμό, κόμματου Πάνου Καμμένου. 
Ο Σαμαράς με την ΝΔ πήρε 29,66 κι έβγαλε 76 έδρες. Τρίτο κόμμα η χαίρετε Χρυσή Αυγή με 6.92% και 17 έδρες και τέταρτο το επίσης χαίρετε Ποτάμι με 6.08 και 17 έδρες. 
Όταν βάρεσε διάλυση η συμμαχία των υποτίθεται αριστερών του Σύριζα και των υποτίθεται καραδεξιών Ανεξάρτητων Ελλήνων ο αρχηγός Πάνος Καμμένος για τον συναγωνιστή και συγκυβερνήτη Τσίπρα είπε: 
«Ο Τσίπρας με πρόδωσε. Με δούλεψε. Μου έκλεψε βουλευτές». 
Τι είναι αυτό; Να κάνουμε την αυτονόητη μετάφραση. Είμαι της πλάκας πολιτικός, ένα νούμερο αρχηγός κόμματος, παραδέχτηκε ο Καμμένος. Ουδείς Έλληνας μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε μένα, αφού πίστεψα και στήριξα τέσσερα χρόνια τον Τσίπρα, ο οποίος αποδείχτηκε άτιμος. Πίσω από την πλάτη μου έκανε συμφωνίες με πουλητάρια βουλευτές του κόμματος μου. Ήμουν αρχηγός κόμματος με βουλευτές που ξεπουλήθηκαν στον Τσίπρα.

Παρακάτω. Έχει και παρακάτω. Ο Καμμένος δημόσια ομολόγησε ότι τελικά ήταν αναλώσιμος, όπως ένα χαρτί υγείας για τον Τσίπρα, αλλά δεν παραιτείται. Δεν πάει σπίτι του. Θα συνεχίσει τον αγώνα του, πάντα για το καλό της Ελλάδος. Τι σημασία έχει γι’ αυτόν ότι στην πράξη ήταν μία πατσαβούρα του Τσίπρα; Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Άλλο είναι το πρόβλημα για τον Καμμένο. Ότι ο Τσίπρας δεν φέρθηκε σωστά, άρα αξίζει να τον… πολεμήσει. Γι' αυτό ο πρόεδρος Πάνος τα μάζεψε και την έκανε. 

Διαβαστε ακομα:

ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ... ΚΑΤΗΦΟΡΑ