Ο ΛΑΜΟΓΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 
Μπουρδελοσυζήτηση στον Δήμο. Πόσα μπουρδέλα πρέπει να έχουμε στην περιοχή μας. Το ζήτημα απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο. Και έγινε παρουσία του δημάρχου πολύ σοβαρή κουβέντα αυτή, η πιο σοβαρή σε μια τοπική κοινωνία. Που οφείλει να ξέρει. Τι;

Εδώ είναι οι εκκλησίες, εδώ τα σχολεία, εδώ τα γυμναστήρια, εδώ τα μπουρδέλα. Αυτό να ξέρει. Κι αν κάποιοι πουλάνε ναρκωτικά, αν οι μπάτσοι έχουν δεύτερο μεροκάματο μπερδεμένοι με βρωμοδουλειές στον υπόκοσμο. Κι αυτό να ξέρει η τοπική κοινωνία.

Επί του συγκεκριμένου θέματος. Νόμιμα τα μπουρδέλα, μάλιστα. Λειτουργούν με άδεια, μάλιστα. Με συγκεκριμένες προδιαγραφές, μάλιστα. Πόσα, όμως, μπουρδέλα να υπάρχουν και σε ποια σημεία της δημοτικής επικράτειας

Δυστυχώς δεν παίζει το πρέπον. Το σωστό. Δυστυχώς παίζει η κονόμα των δημοτικών συμβούλων, που έχουν τη "μηχανή" τους στα νεκροταφεία, στα νοσοκομεία, στα νυχτερινά κέντρα, στα καπή, όπου αναλαμβάνουν να... προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ο συγκεκριμένος δήμος είναι χειρώτερος από μπουρδέλο, το παραδέχονται οι ίδιοι οι δημοτικοί άρχοντες. Μιλάμε γενικά, όμως. Μιλάμε για τον λαμογισμό με πολύ γερές ρίζες απλωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση εν Ελλάδι.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...