ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΞΗΓΙΕΤΑΙ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ

 
Οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαίωμα στο γάμο, αλλά και να αποκτήσουν παιδιά, να τα γεννήσουν οι ίδιοι με παρένθετη μητέρα ή να τα υιοθετήσουν. Αυτά αναφερόντουσαν στα κιτάπια του Σύριζα, από τότε που ιδρύθηκε το κόμμα. Έγινε και κυβέρνηση ο Σύριζα και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο υπουργός Δικαιοσύνης της αριστερής κυβέρνησης είπε πει ότι... σύντομα θα τροποποιηθεί το Σύμφωνο Συμβίωσης, ώστε να καλύπτει και τα ομόφυλα ζευγάρια, δύο άνδρες, δύο γυναίκες. Αυτό δεν έγινε ποτέ.
Υπ' όψιν ότι μέχρι τότε στην Ελλάδα δύο άνδρες ή δύο γυναίκες που συζούσαν, που ήταν ερωτικό ζευγάρι αποκλείονταν από το Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Με συνέπεια να καταδικάζεται η χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τι είναι αυτό που απασχολεί τους ενδιαφερόμενους; Ότι δεν είναι νόμιμο ζευγάρι. Ότι δεν μπορούν να ρυθμίσουν τις περιουσιακές τους σχέσεις. Ότι αν χωρίσουν ο ένας δεν δικαιούται διατροφή από τον άλλον. Ότι ο ένας δεν μπορεί να ασφαλίσει τον άλλον, όπως ένας άνδρας μια γυναίκα.

Όλα αυτά οι ομοφυλόφιλοι, κι όχι μόνον αυτοί, τα θεωρούν στοιχειώδη και αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα και τα αρνούνταν το ελληνικό κράτος. Κι όμως η κυβέρνηση του Σύριζα δεν είχε καμία πρόθεση να προχωρήσει στη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων, σύμφωνα με τις διακηρύξεις του κόμματος. Απλά είχε κάνει μια ''προσαρμογή'' στην υποχρέωση της Ελλάδος να συμμορφωθεί όσο αφορά το Σύμφωνο Συμβίωσης. Και ήρθε στη θέση της ''προοδευτικής'' κυβέρνησης του Σύριζα η ''συντηρητική'' ΝΔ για να κάνει το τολμηρό, το σύχγρονο, το πρέπον. 
Τελικά, στην πουτάνα Ελλάδα όλα τα προχωρημένα στην εποχή τους ,από τη θέσπιση του οκτάωρου μέχρι και την κόντρα με την εκκλησία, την αναλαμβάνει να καθαρίσει τη μπουγάδα το ''συντηρητικό'' κόμμα. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ