ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

 
Ένα ερώτημα είναι αυτό. Γιατί τα μμε ασχολούνται, παρασχολούνται να λες καλύτερα με τον Σύριζα. Με τις εξελίξεις, λέει, σ' ένα κόμμα που το έχει κτυπήσει κατακέφαλα ο αργός θάνατος. Αυτό λέγεται κατάρα. Να μην πεθαίνεις με τη μία, αλλά σιγά σιγά να σε τελειώνει το δηλητήριο. Να είναι πρώην κόμμα και να αναπνέεις λες και ζεις κανονικά.
Επί του  θέματος. Γιατί, λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον για ένα κόμμα - μαγική εικόνα. Επειδή γουστάρει ο ο κόσμος το show. Τι άλλο; Ψοφάει ο κόσμος για ιστορίες. Για βαβούρα, Για κουτσομπολιό. Το διασκεδάζει το πράμα. Τι άλλο; Είναι αφέλεια να ισχυριστεί κανείς πως ο κόσμος, κάποιο κομμάτι του κόσμου... αγωνιά, ανησυχεί για το παρόν και  το μέλλον του Σύριζα. Μην το ρίξουμε στα ανέκδοτα.
Είναι αστείοι αυτοί οι συριζαίοι. Λέω γι'  αυτούς συγκεκριμένα που κρέμονται από τον άσχετο Κασσελάκη. Έτσι και χάσουν τούτη την... ιστορική στιγμή τον Κασσελάκη, το ξέρουν ότι δεν μπορούν να  κρύψουν τη διάλυση. Εκεί  πήγε το έργο. Ένας περίεργος από την Αμερική, με τον οποίον δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση λειτουργεί τη ψευδαίσθηση ότι πάει το καράβι προς τις Σπέτσες, επειδή το οδηγεί ο Στέφανος με συνκαπετάνιο στο τιμόνι τον σύζυγο του, τον Τάιλερ. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;