Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΤΕΡΠΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

 
Η ιστορία με τα τρακτέρ είναι παλιά. Το απόλυτο όπλο των αγροτών, όσων είναι και όσων παριστάνουν  τους αγρότες. Χρήσιμοι είναι και οι μαϊμού αγρότες διότι φτιάχνουν μπούγιο. Φύγανε από την Αθήνα οι ταξιαρχίες των αγροτικών οχημάτων, αλλά το έργο δεν τελείωσε.
Όσο η μια πλευρά διαθέτει οπλοστάσιο, τρακτέρ και τσαμπουκά, το έργο έχει συνέχεια. Αύριο, μαθάυριο, κάποια άλλη φορά.
Θυμίζω πως είχε ξηγηθεί η εισαγγελέας του  Αρείου Πάγου, το 2016, Φεβρουάριος καιρός πάλι, επί κυβερνήσεως Σύριζα. Να σταματήσουν εδώ και τώρα τα μπλόκα των αγροτών στους δρόμους με τα τρακτέρ και τις νταλίκες. Η παρεμπόδιση της ελεύθερης κυκλοφορίας είναι παράνομη. Προειδοποιώ τους μπλοκαριστές ότι όσοι δεν αδειάσουν τους δρόμους θα συλληφθούν με αυτόφωρη διαδικασία. Έχω ενημερώσει σχετικώς την αστυνομία να παρέμβει. Υπογραφή Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ποια είναι η κυρία εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Και έστειλε το σχετικό έγγραφο στις κατά τόπους εισαγγελίες να ξεκινήσουν διώξεις αν διαπιστωθεί το αξιόποινον της παρακώλυσης των συγκοινωνιών.

Τι μας λέει η κυρία, θα πεις. Εδώ υπάρχει οργή λαού. Σύμφωνοι. Ο ξεσηκωμός της αγροτιάς είναι γενικός, παλλαϊκός, που λένε. Καμία αντίρρηση. Υπάρχουν, όμως, και οι νόμοι, τους οποίους οφείλουν να υπηρετούν, να εφαρμόζουν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης. Μπλόκα; Μπλόκα. Και πού θα βγάλει η δουλειά; Εγώ θα σου πω.

Κατ' αρχήν, θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η κυρία Ευτέρπη έκανε τη δουλειά της. Ένα το κρατούμενο. Όχι, δηλαδή, επειδή ο Τσίπρας είναι ο ορισμός της πιο ξευτυλέ ολέ αναξιοπιστίας της κυβέρνησης, να αποκτήσουμε σ' αυτό το μπουρδέλο και την αναξιοπιστία της Δικαιοσύνης. Ούτε θα πεις ότι ο Τσίπρας έβαλε την κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη να καθαρίσει τα μπλόκα.

Άλλο θα πεις. Ότι η κυρία Ευτέρπη ώφειλε να συλλάβει τον πρωθυπουργό. Μαζί μιλάμε, και δεν μιλάμε σε επίπεδο καφενείου, δηλαδή τηλεοπτικής εκπομπής. Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Έπρεπε να καλέσει η κυρία Ευτέρπη στο γραφείο της τον κύριο Τσίπρα. Απλά είναι τα πράγματα. Κύριε πρωθυπουργέ, εκπροσωπείς τον λαό εσύ, εγώ την Δικαιοσύνη. Σύμφωνοι; Σύμφωνοι. Υποσχέθηκες κάποια πράγματα στους κυρίους με τα τρακτέρ; Ναι, τα υποσχέθηκα. Τα εφάρμοσες αυτά τα οποία έχεις δεσμευθεί να υλοποιήσεις; Όχι, δεν τα εφάρμοσα. Τότε, κύριε Τσίπρα, θα σας συλλάβω για ηθικό αυτουργό των αγροτικών κινητοποιήσεων διότι προκαλούν τεράστια, ανυπολόγιστη ζημιά στη χώρα.

- Κυρία Ευτέρπη, κάνετε κατάχρηση εξουσίας, διαμαρτύρεται το παιδί χωρίς γραβάτα.

«Κύριε Τσίπρα, κάνω το καθήκον μου. Για να μην σας στείλω στον Κορυδαλλό, για να γλυτώσετε, ένα σας μένει. Να παραιτηθείτε».
Διαβαστε ακομα:

ΙΕΡΕΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ