ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΨΕΜΑ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ... ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 
Το μαύρο γίνεται άσπρο. Και γίνεται στα ίσα, στα φανερά, στα ολοφάνερα. Και είναι αμαρτία να τα βάζει κανείς με τον απατεώνα. Μόνο με τον αρχιψεύτη. Εννοώ τον κύριο Γιωργάκη Παπανδρέου. 
Ο άνθρωπος αφού έφαγε τις κατραπακιές της ζωής του, για να γίνει, επιτέλους πρωθυπουργός, αμόλυσε το πιο χοντρό ψέμα της Ιστορίας. Το περιβόητο ''Λεφτά υπάρχουν''. Και ρωτάω. Φταίει μόνο αυτός ή κι όλοι όσοι τον ψήφισαν και τον έκαναν πρωθυπουργό; Όλοι όσοι μάσησαν τη μασέλα;
Απορείς πως είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να κυκλοφορεί άνετος και ωραίος ο Γιωργάκης μετά το γκραν σουξέ παραμύθι του. Και την αποτυχία του ως πρωθυπουργός. Κι όμως αυτό συμβαίνει. Κι όχι μόνο! Βγαίνει και  από πάνω ο Τζωρτζ. Στην εκδήλωση με θέμα «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά» είπε το εντελώς αδιανόητο: ''Εμείς σηκώσαμε το μεγάλο βάρος της ευθύνης και τότε έζησα τον λαϊκισμό. Άλλοι έλεγαν να σκίσουν τα μνημόνια. Εμείς είπαμε τις αλήθειες''. 
Μιλάει για  λαϊκισμό ο πολιτικός που ξεπέρασε σε λαϊκισμό και τον καθηγητή του αθλήματος, τον πατέρα του. Μάλιστα, κύριε. Ο Τζωρτζ είχε πει την αλήθεια. 
Διαβαστε ακομα: