ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

 

Κανένας άλλος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει κτυπηθεί όσο ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή είναι η πραγματικότητα κα άσε στην άκρη αν δικαιολογημένα ή όχι τον πυροβολάνε με αποκαλύψεις, με ειρωνείες, με σκάνδαλα.

Η εφημερίδα Washington Post στους πρώτους 27 μήνες της προεδρικής θητείας του ξανθομπάμπουρα Τραμπ μέτρησε 10.000 ψέματα. Ότι έκανε ρεκόρ ψεύδους ο βαψομαλλιάς, ξεπέρασε τις 10.000 στις δημόσιες δηλώσεις του. Ποια είναι η πλάκα; Να ξαναεκλεγεί πρέζιτεντ. Να επιβεβαιωθεί για μια φορά ακόμα ότι δεν παίζουν τα ''ορθολογικά'' κριτήρια στις εκλογές.

Στις εκλογές, σε κάθε χώρα, ο κόσμος ψηφίζει και τον διπλωματούχο απατεώνα. Τον αποδεδειγμένα ανίκανο. Τον συστηματικό αρχιψευταρά. Όταν περνάει καλά ο κόσμος μήπως φοβάται την εντιμότητα του υποψήφιου πολιτικού.

Ρέκορντμαν ψεύτης ο Ντόναλντ Τραμπ, λοιπόν. Τον καταμέτρησαν με κομπιουτεράκι. Λες και είναι Έλληνας πρωθυπουργός. Και λοιπόν; Ποιος ασχολείται με τα... ψέματα; Μέχρι πράκτορα του Πούτιν τον έχουν πει, αύριο έχουν ετοιμάσει να δημοσιεύσουν κομπίνες οικονομικές όταν ήταν επιχειρηματίας, πριν γίνει πρόεδρος. Δεν γνωρίζει κανένα σεβασμό από τους αντιπάλους του ο Τραμπ, αλλά και τους ρεπουμπλικανούς, το κόμμα του.

Θα δούμε τι θα βγάλει η κάλπη. Εκεί θα κριθεί ο λαός! Όχι ο Τραμπ, ούτε οι πόρνες που ξεβράκωνε και έχουν επιστρατευτεί κι αυτές να μιλήσουν για την ηθική του υποψήφιου πάλι προέδρου των ΗΠΑ..
Διαβαστε ακομα:

ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ