GOD BLESS THE USA BY DONALD TRUMP

 
Σημασία έχει ότι ο κόσμος γουστάρει να δουλευτεί. Να παραμυθιαστεί. Αυτό έχει σημσσία, όχι ποιος κάνει πλάκα στον κοσμάκη. Κοσμάκης είναι και θα είναι στον αιώνα ο κόσμος. Αυτό δεν αλλάζει. Ποτέ.
Το βιβλίο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν το πουλάει 60 δολάρια, αλλά 59 και 99 σέντσια. Δεν είναι  το ίδιο! Για τον κοσμάκη άλλη τιμή μοιάζει η μια από την άλλη. Η μια είναι 60 ντόλαρς, η άλλη... φαίνεται μικρότερη, διότι παίζει στο μυαλό το 5, όχι το έξι. Πάει προς το 50, φεύγει από το 60.
God bless the USA, τουτέστιν Ο θεός ευλογεί  τις ΗΠΑ. Έτσι τιτλοφορεί ένα βιβλίο, τη δική του Άγια Γραφή ο Ντόναλντ Τραμπ. Ποιος Θεός! Δεν αποφασίζει κανένας θεός ποιον να ευλογήσει. Εγώ αποφασίζω σε ποιον θα δίνει ευχές και κατάρες ο... θεός. Ποια Αγγλία και Σενεγάλη, Ελλάδα και Αυστρία; Ο θεός έχει αποφασίσει να τα έχει καλά μόνο με τις ΗΠΑ.
''Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο'' ΄λέει για την Αγιά Γραφή που προσφέρει - δεν πουλάει με 59.99 δολάρια - ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ. Αν, τελικά, δεν εκλεγεί, θα φταίει ο θεός. Ποιος άλλος! Ο λαός, όπως λένε και  οι αριστεροί, οι άθεοι, δεν φταίει ποτέ, για τίποτε.
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ -ΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...