ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ

 

Στον τελικό του μουντιάλ θα παίξουν η Βραζιλία με την Ισπανία, και θα κερδίσουν οι νοτιοαμερικάνοι με 2 – 1. Το προβλέπει η ελβετική πολυεθνική τράπεζα επενδύσεων UBS Croup AG. Όχι αέρα πατέρα, αλλά με βάση μιας σειράς δεδομένων. Οι άνθρωποι έπεσαν σε κάργα ανάλυση, και γαμώ την πυρηνικού τύπου μελέτη, όχι παίζουμε, και πριν ξεκινήσουν οι αγώνες στην Ρωσία, τα είδαν όλα.

Όταν λέμε όλα, εννοούμε όοοοοολα. Πως θα κάτσουν τα αποτελέσματα, ποιες ομάδες θα προκριθούν στα νοκ –άουτ και πως, τελικά, θα κληρώσει ο μεγάλος νικητής. Ειδικοί στις επενδύσεις τα άτομα, αλλά και από μπάλα δεν κολλάνε μπρίκια. Αφού, είπαμε, τζάμι δίνουν όλη την πορεία του έργου, μέχρι το ζευγάρι του τελικού.

Πρώτη στον Α’ όμιλο προκρίνεται η… Αίγυπτος, η οποία υπέστη τρεις ήττες και αποκλείστηκε. Για την ελβετική τράπεζα, όμως, στη συνέχεια η Αίγυπτος ΘΑ κέρδιζε 2 – 1 την Πορτογαλία και μετά ΘΑ έχανε 3 – 1 από την Γαλλία. Να συνεχίσω το ρεζιλίκι της UBS Croup AG;

Ο επενδυτικός κολοσσός Goldman Sachs, μιλάμε για θηρίο του πλανήτη, έκανε τη χοντρομαλακία να μπει στο άβατον των ποδοσφαιρικών προγνωστικών. Και έγκυρα και υπεύθυνα, με γαμώ την προχωρημένη τεχνολογία, είπαν κι αυτοί το ποίημα. Στον τελικό αντίπαλοι θα φτάσουν Βραζιλία – Γερμανία (φώτο από τον ημιτελικό Γερμανία- Βραζιλία 7 – 1, το 2014). Τα ματς άρχισαν και ήδη τα ειδικευμένα του κώλου τα ενιάμερα golden boys της Goldman Sachs, μετά από νέα υπερσύγχρονη επεξεργασία των δεδομένων, την έκαναν γυριστή. Προβλέπουν πλέον τελικό Βραζιλίας – Αγγλίας.

Ποιες είναι οι δικές μου προβλέψεις; Πολύ ευχαρίστως να σας τις σερβίριζα και στο πιάτο, αλλά χάλασε το εργαλείο μου και ο μάστορας θα το φτιάξει μετά το μουντιάλ. Είσαστε άτυχοι.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΤΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ!