ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

 

Ξεκάθαρη είναι η πρόβλεψη μου. Ο προπονητής της Σέλτικ θα καταλήξει στον πάγκο της Καλλιθέας. Ποιος, παρακαλώ, θα μου απαγορεύσει την πιο παλαβιάρικη πρόβλεψη; Μιλάμε για ποδόσφαιρο, μη ξεχνιόμαστε. Όπου όλα γίνονται.

Μπράβο, λέει, στην ΑΕΚ γιατί έμεινε όρθια, με δέκα παίκτες. Ποιος, επιμένω, θα χλευάσει τη φαντασία μου, την πρόβλεψη την έχω χεσμένη, που μετά το γκολ της ΑΕΚ έβλεπα να κρατάει το 1 - 1 και με εννέα παίκτες, όχι με δέκα που έμεινε. Και με οκτώ παίκτες να φύγει με την ισοπαλία από την Γλασκώβη.

Λέω και το άλλο, που επίσης δεν το θεωρώ απίθανο. Με το ''Χ'' η ΑΕΚ να αποκλείεται απόψε.. Όπως πιθανόν, πιθανότατο η ΑΕΚ, ακόμα και να έχανε στην Σκωτία, να έπαιρνε την πρόκριση στην Αθήνα. Άρα, γιατί πανηγυρίζουν το 1 - 1; Και οι παοκτσήδες το 3 - 2. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Μετά τις ρεβάνς θα σφραγιστεί ο νικητής των δυο αγώνων.

Με ποια σκέψη ποντάρει ο τζογαδόρος; Υποτίθεται με βάση δεδομένων, λέει. Βεβαίως! Δεν παίζουμε στην τύχη, ούτε πάνω στην καψούρα μας. Πέφτει μελέτη και ψάξιμο πριν καταλήξουμε στα προγνωστικά μας. Που σημαίνει ότι στοιχηματίζουμε με λογική. Βεβαίως!

Έλα, όμως, που το ποδόσφαιρο ανατρέπει τα δεδομένα, κάνει σκόνη τη λογική. Για μια φορά ακόμα, την περασμένη Τετάρτη, πρώτα ο ΠΑΟΚ και λίγο μετά είχε σειρά η ΑΕΚ, μας είπαν το χιλιομαρτυρημένο... μυστικό. Ότι στη μπάλα δεν υπάρχει μπέσα.

Στοιχηματικά είναι αδιάφορο πως, τελικά, κάθισαν τα αποτελέσματα. στο ΠΑΟΚ - Σπάρτακ και στο
Στέκεσαι στο γεγονός. Στο 3 - 2 και στο 1 - 1. Ποιος, λοιπόν, στο σύμπαν όλο ήταν σε θέση να συλλάβει αυτό που έγινε στο ημίχρονο, στην Τούμπα; Στο 17 κιόλας το 0 - 2 και στο ημίχρονο το 3 - 2. Και ποιος πονηρός είχε αποκλείσει το γκολ στο β' ημίχρονο;

Ο τζογαδόρος μοιάζει με τον ''ψαρά'' που προσπαθεί να πιάσει ένα ψαράκι με τα χέρια. Δεν γίνεται. Άνθρωπος στον πλανήτη να προβλέψει το σενάριο του ΠΑΟΚ - Σπάρτακ. Δεν γίνεται.

Στην Γλασκώβη. Η Σέλτικ πιέζει σ' όλο τον αγώνα, που εξελίσσεται μέχρι τέλους σε μονότερμα. Και η ΑΕΚ γλυτώνει με ισοπαλία και γκολ εκτός έδρας.

Τι λέμε; Φοβερά πράγματα. Παοκτσήδες και αεκτζήδες χάρηκαν αποτέλεσμα το οποίο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα το ήθελαν έτσι όπως προέκυψε. Ποιος, αλήθεια, έχει την αρρώστια να βιώσει τέτοιο εφιάλτη;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ