«Ασημενια» η ΟΠΑΠ Champion Σεμελη Ζαρμακουπη

 

Με ένα ασημένιο μετάλλιο και ικανοποίηση για την επίτευξη ενός ακόμη αγωνιστικού στόχου, επέστρεψε στην Ελλάδα η ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη, η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία. Η 16χρονη αθλήτρια από το Καρπενήσι αγωνίστηκε στην κατηγορία των -50 κιλών και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

 

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

 

 

Η «ασημένια» Σεμέλη πέτυχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση, όμως ένας μικρός τραυματισμός λίγο πριν από το τελικό, την κράτησε ένα βήμα μακριά από υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ωστόσο, ξεχώρισε για το πάθος, την αποφασιστικότητα και την επιμονή της, αξίες που αντιπροσωπεύουν οι πραγματικοί πρωταθλητές.

 

Η σημαντική διάκριση που πέτυχε η Σεμέλη Ζαρμακούπη εκφράζει τη φιλοσοφία του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions και αποδεικνύει στην πράξη ότι μέσα από τη συνεχή προσπάθεια όλα είναι δυνατά. Η νεαρή αθλήτρια, χάρη στη σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά, κατόρθωσε να αναδειχθεί χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2016, ενώ πέρυσι κατέκτησε και πάλι το ασημένιο μετάλλιο.

 

Το νέο χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions υποστηρίζει συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά ατομικά και ομαδικά αθλήματα, στους οποίους παρέχει εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Η συνεισφορά στον αθλητισμό, εξάλλου, αποτελεί κομμάτι του DNA του ΟΠΑΠ, που εφέτος γιορτάζει τα 60 του χρόνια.