ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ

 

Υπάρχουν παιχνίδια που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Δεν υπάρχει τζογαδόρος που να μην νοιώθει τέτοια ερεθίσματα, γαργαλιστικά. Από την άλλη υπάρχουν και παιχνίδια που σε… διώχνουν. «Φύγετε, μακριά…».

Ξάνθη- Πανιώνιος, απόψε στις 7. Δεν το ποντάρεις. Με τίποτα. Η Ξάνθη έκανε ένα σερί και έφτασε ψηλά στη βαθμολογία, 4η, μόλις ένα πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό. Γιατί, λοιπόν, να μη συνεχίσει στο ίδιο πλάνο; Δεν ξεχνάς ότι είναι η Ξάνθη, και ομάδα στα κυβικά της ζαλίζεται στην κορυφή.

Χάνει 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της η Ξάνθη και καπάκι παίρνει 0-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ισοπαλία 1-1, πάλι στην έδρα της στη συνέχεια με τον Παναιτωλικό. Άρα; Στα τρία πρώτα ματς μάζεψε δύο πόντους και έβαλε μόνον ένα γκολ.

Στη συνέχεια. Αήττητη. Με τρία «2»! Με πέντε στη σούμα νίκες στα έξι ματς. Γιατί, λες, να μην το ρισκάρω αν πληρώνει καλά το «2» στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος. Κι αυτός σε καλό φεγγάρι. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς. Έχασε μόνον από τον Παναθηναϊκό εκτός. Τι κάνεις; Είπαμε. Κάθεσαι μακριά. (Στη φώτο, Πανιώνιος- Παναιτωλικός 3-0).


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ… ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ