Γνωστοι αθλητες παιρνουν θεση στη γραμμη εκκινησης του Virtual Μαραθωνιου της Αθηνας – Τρεχουν με συμμαχο τον ΟΠΑΠ και στελνουν μηνυμα αισιοδοξιας

 

Η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων βρίσκονται εφέτος στο επίκεντρο του  Virtual Μαραθωνίου της Αθήνας, που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι ο ΟΠΑΠ, που για ακόμη μια χρονιά στηρίζει την προσπάθεια όλων των δρομέων.

 

Ανάμεσά τους είναι και πολλοί γνωστοί αθλητές, όπως oι Άλεξ Αντετοκούνμπο, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Δέσποινα Γεωργιάδου. Ως επαγγελματίες αθλητές, που έχουν μάθει να πειθαρχούν και να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, τονίζουν την ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας από όλους και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας.

 

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/ClnCwx0srcA

 

Οι μαραθωνοδρόμοι των 5 χλμ., 10 χλμ. ή 42χλμ. τρέχουν εφέτος μόνοι τους με ασφάλεια,  όπου κι αν βρίσκονται, στο δρόμο, στο πάρκο, στην παραλία ή στο σπίτι τους. Μπορούν να επαναλάβουν  την προσπάθειά τους όσες φορές επιθυμούν για να βελτιώσουν την επίδοσή τους και στο τέλος να την αναρτήσουν με screenshot στην ειδική εφαρμογή "Athens Marathon and Half". Όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας, όλοι οι δρομείς θα λάβουν το Μετάλλιο του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020.