Μοιρασαν μεγαλα κερδη οι ελληνικες ιπποδρομιες στο Markopoulo Park

 

Τα κέρδη ήταν πολύ καλά για τους νικητές στο χθεσινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών στο Markopoulo Park.

Ένας μεγάλος νικητής στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 6ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος κέρδισε 5.792,62 ευρώ στην Αθήνα. Στο ΣΚΟΡ 6  βρέθηκαν 7 νικητές που κέρδισαν από 1.294,87 ευρώ και δύο νικητές που εισέπραξαν από 2.589,73 ευρώ. Στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 6ης ιπποδρομίας  του ελληνικού προγράμματος, δύο νικητές κέρδισαν από 2.173,68 ευρώ.

 

Πέντε ιπποδρομίες με μεγάλο ενδιαφέρον

 

Το πρόγραμμα περιείχε πέντε δυνατές αναμετρήσεις. Επιτυχημένη ήταν η συνεργασία των Vasiliou Stables με τον προπονητή Νίκο Καλογερόπουλο και τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη. Και οι δύο ίπποι, που συμμετείχαν με τα χρώματα ιδιοκτησίας των Vasiliou Stables στο χθεσινό πρόγραμμα, κατέκτησαν την 1η θέση.

Στην 3η ιπποδρομία ο 7ετης ΣΑΛΑΑΣΕΛ (GB) πέτυχε την 5η του νίκη, με χρόνο 1:19:76 στα 1300 μέτρα. Στην 7η ιπποδρομία ήταν η σειρά του 5ετη ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ (IRE) να πρωταγωνιστήσει και επικράτησε σχετικά εύκολα των αντιπάλων του με χρόνο 1:53:40 στα 1800 μέτρα, πετυχαίνοντας επίσης την 5η του νίκη.

 

Νίκη με διαφορά 2 εκατοστών του δευτερολέπτου

 

Ιπποδρομία για γερά νεύρα αποδείχθηκε η 5η με τους ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ (FR) και ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (GB) να δίνουν σκληρή μάχη στο μεγαλύτερο μέρος της τελικής ευθείας. Νικητής τελικά αναδείχθηκε ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ (FR) με διαφορά μόλις 2 εκατοστών του δευτερολέπτου. O 6ετής καθαρόαιμος, ιδιοκτησίας των Σταύλων Καλαμαριάς και με προπονητή τον Μιχάλη Ιωαννίδη, είχε στη σέλα του τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή ο οποίος τον οδήγησε στην 7η του νίκη.

Στην 4η ιπποδρομία νικήτρια αναδείχθηκε η ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ (GR) ιδιοκτησίας Aegean Stables και VAM Properties S.A. με προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη και αναβάτη τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια.

Την 2η νίκη της καριέρας της σημείωσε η ΠΡΙΝΣΕΣ ΖΑΝΕΤ ΜΟΥ (IRE) στην 6η ιπποδρομία και πολυπληθέστερη του χθεσινού προγράμματος. Η 5ετης κόρη του Anjaal (GB) είναι ιδιοκτησίας του κυρίου Γιώργου Μαλαδάκη και προπονείται από τον Σπύρο Μαυρόπουλο. Στην χθεσινή της επιτυχία, αναβάτης ήταν ο Λοΐζος Ανδρέου.