ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ, ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ

 
Η σκωτσέζικη Ραίητζερς έχασε χθες τον ευρωπαϊκό τελικό από την γερμανικά Άιντραχτ. Μεθαύριο Σάββατο στις 5 παίζει τελικό κυπέλλου Σκωτίας, με αντίπαλο την Χαρτς. Τι ποντάρεις; Θα ρεφάρει τα σπασμένα στην Χαρτούλα; Η ιστορία λέει πως θα ξαναχάσει. Άλλο ματς το ένα, άλλο το άλλο. Κι όμως! Όπως δεν τα κατάφερε στον τελικό του γιουρόπα, έτσι πιθανόν να αποτύχει και στο εθνικό κύπελλο.
Τι λένε οι μπουκ; Αυτός που τζογάρει δεν αγνοεί ποτέ τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρείών. Που συνήθως πέφτουν μέσα. Πολύ κοντά. Επόμενο. Επαγγελματίες είναι, με τα εκατομμύρια παίζουν.
Για παράδειγμα, και για να μη λέμε πολλά. Λαμβάνοντας υπ' όψιν συνολικά τις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών για τον τελικό Άιντραχτ - Ραίητζερς έδιναν τελικό σκορ 1-1 (!!!), όπως κι έγινε. Και πάντα σύμφωνα με τα προγνωστικά τους το ματς θα τελείωνε στην παράταση 2 -1 υπέρ της σκωτσέζικης ομάδας ή θα το έπαιρνε αυτή στα πέναλτυ.
Τελικά, πράγματι έγινε το 1 - 1 στην κανονική διάρκεια, αλλά την κούπα σήκωσε η γερμανική ομάδα, η οποία υπερίσχυσε 5 - 4 στα πέναλτυ. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΝΑ...