ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Όταν τον σέρνουν από τη μύτη τον πρόεδρο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του κυρίου; Κακώς τον λέω κύριο τον Αλαφούζο, όταν στον Παναθηναϊκό δεν κυριαρχεί με την προσωπικότητά του, με τα λεφτά του, με τις αποφάσεις του τις προσωπικές.

Έτσι είναι. Κάποτε υπήρχαν οι δούλοι, αυτοί που δεν μπορούσες να τους πεις κυρίους. Σκλάβος είναι, όχι κύριος, όχι κυρίαρχος του εαυτού του, διότι γι'αυτόν αποφασίζει το αφεντικό του.

Τι είναι ο Παναθηναϊκός: Αν αποφασίζει το αφεντικό, ουδέν πρόβλημα. Αν αποφασίζει ο πρόεδρος μετά από πίεση των οργανωμένων, τότε η ομάδα είναι ρεμπέτ ασκέρι.

Δεν τον θέλουμε, τον Νταμπίζα, του λένε του... κυρίου Αλαφούζου, του αφεντικού στον Παναθηναϊκό. Και αυτός τι λέει; Μη βαράτε, ρε παιδιά, εγώ τι φταίω, ο Καραγκούνης μου στον συνέστησε.

Δεν πάει έτσι. Δεν ξηγιέται έται το αφεντικό.

Άσε ότι έτσι δείχνει την αδυναμία του να επιβληθεί σαν αρχηγός, σαν ηγέτης, όσο κι αν τον αβαντάρουν οι πραιτωριανοί του στα ΜΜΕ. Είναι και το παραμύθι. Ιδέα δεν είχε ο Καραγκούνης. Και στο φινάλε ποιος είναι ο Καραγκούνης που δίνει σε γάβρους πιστοποιητικά παναθηναϊκών φρονημάτων;

Διαβάστε ακόμα:

Διπλό στήσιμο Παναθηναϊκού από Σούπερ Λίγκα

Παίζει και η λαϊκή δύναμη της εξέδρας

Δρομολόγια Αλαφούζου με τους οργανωμένους