ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μετά την ήττα από τον Αστέρα μίλησε ο Δώνης. Ώπα, αποδυτηριάκια! Πάλι για τον ΠΑΟΚ θα γράψεις; Δεν κατάλαβες. Είσαι λάθος αν νομίζεις ότι γράφω για τον ΠΑΟΚ, ότι απευθύνομαι στους παοκτζήδες. Διαβάζεις αποδυτηριάκια, άσχετο αν για να παίξω τη μπάλλα μου παίρνω αφορμή ένα γεγονός που αφορά τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Παναθηναϊκό, τον Αλαφούζο, τον Ιβάν, τον Μαρινάκη.

Όλοι αυτοί παίζουν για εμάς. Μας δίνουν υλικά για να μαγειρέψουμε το φαγητό που θα μας γανώσει τη σκέψη. Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Δώνης; Ο αποδυτηριάκιας υπάρχει. Κι όταν λέμε ποιος ΠΑΟΚ ή, όποια άλλη ομάδα, και ποιος Δώνης ή, όποιος άλλος προπονητής, παίκτης, ποδοσφαιριστής να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό, επειδή στο site μπαίνουν και πελάτες που δεν μας γνωρίζουν. Λέμε αυτά που λέμε όχι για να κατηγορήσουμε, ούτε να χειροκροτήσουμε κανένα.

Μίλησε ο Δώνης, λοιπόν. Και δεν είπε τίποτα. Επειδή μίλησε όπως ένας φίλαθλος. Όχι σαν προπονητής, όχι σαν υπεύθυνος εργοδηγός. Πιθανόν και να μην τον θέλουν έτσι εκεί στον ΠΑΟΚ.

Γιατί έχασε ο ΠΑΟΚ περιμένω να ακούσω την εξήγηση από τον ειδικό. Τον μηχανολόγο του ΠΑΟΚ. Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά θα περιμέναμε από τον Δώνη να μας πει γιατί η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Ο αποκλεισμός ήταν η συνέπεια.

Πρέπει να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο προπονητής. Καταλαβαίνω από τα λόγια του αν είναι απατεώνας, αν είναι ανεπαρκής, αν κοροϊδεύει πρόεδρο και εξέδρα, αν είναι μέσα στο μηχανοστάσιο της ομάδας, αν γνωρίζει ότι έχει ξελασκάρει και η τελευταία βίδα, αν λείπουν γράσα από τα γρανάζια, τα πάντα όλα.

Ο Δώνης τι είπε; Αέρα πατέρα είπε. Και πάμε παρακάτω. Πού παρακάτω; Είπαμε. Αέρα πατέρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ ίδια κολώνια μισό αιώνα

Προηγούμενα με Δώνη οι ΠΑΟΚτζήδες

Ευρωπαϊκή πρόκριση σε βάρος ελληνικού ΠΑΟΚ