ΘΑ ΔΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τις έφαγε ο Ιβάν Σαββίδης. Όχι θα γλύτωνε τα μπινελίκια από τους επιστημόνες του ΠΑΟΚ. Μόνο να, το αναμενόμενο, δηλαδή το κράξιμο που έφαγε, περί αυτού του δείπνου ομιλούμεν, προέκυψε σύντομα. Τόσο σύντομα. Δεν τον είπαν τυχαία Ιβάν ο Τρομερός. Ο Ρώσος, πράγματι, πέτυχε φοβερό ρεκόρ. Σε λιγώτερο από ένα χρόνο, από τότε που εξαγόρασε το πακέτο μετοχών του ΠΑΟΚ, πήρε την κρυάδα. Καλά να πάθει.

Αν δεν σοβαρευθεί ο κύριος Σαββίδης θα έρθουν τα χειρώτερα. Σοβαρός κύριος, σοβαρότατος, σούπερ πετυχημένος στη ζωή του, λέει πολλά και μόνον ότι είναι αυτοδημιούργητος, όμως στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, στις εξετάσεις του παίρνει επιεικώς μηδέν.

Τι συμβαίνει με τον κύριο Σαββίδη; Ολοφάνερο. Δεν ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Όπως το λέω. Έχει βάλει δύο παρατρεχάμενους από την Ρωσία με αγάπη παοκτζήδικη, μοστράρει και τους Βρύζες και Ζαγοράκηδες και, σου λέει, εγώ θα την αράξω μέσα στη γυάλα. Ό,τι βγει στον ΠΑΟΚ. Όπως έρθουν και όπως κάτσουν τα πράγματα. Θεός είμαι αν τσουλήσει το πράμα, διαφορετικά τα ψιλά και τα χοντρά θα πέσουν στις παοκάρες, Ζαγοράκη και Βρύζα, εγώ θα'μαι στη γυάλα. Εγώ πληρώνω, άλλωστε.

Δεν είναι έτσι, όμως. Δεν καθαρίζει το αφεντικό μόνο γιατί ρίχνει τον παρά. Όσα και να σπρώξει η προεδράρα θα τα ακούσει. Ουδείς γλύτωσε στη μπάλλα. Και του Ιβάν Σαββίδη θα του πάρουν το σώβρακο οι φύλαρχοι του ΠΑΟΚ. Και τον κορσέ της γυναίκας του. Και τα τατουάζ των παιδιών του.

Ένα τον σώνει τον Ιβάν τον Τρομερό. Κι αυτό περιμένει ο κόσμος του ποδοσφαίρου, όχι μόνον οι παοκτζήδες, να φτιάξει ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά του στον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος του. Να φτιάξει ομάδα. Εκεί σε θέλω, κύριε.

Βερεσέ τα ακούω αυτά τα σάπια ότι πήρα την ομάδα γιατί την αγαπάω. Μας τα'παν κι άλλοι. Επιτέλους! Δεν φθάνουν τα πακέτα του Σαββίδη, του Μαρινάκη, του όποιου. Ούτε η αγάπη του για την ομάδα. Ξέρει να φτιάξει ομάδα; Δεν ξέρει. Κανένα πρόβλημα. Βρίσκει τους κατάλληλους. Το επιτελείο του. Και μετά έρχεται ο προπονητής και οι παίκτες.

Ποιο είναι το επιτελείο του ΠΑΟΚ; Οι τίποτες. Δεν πρόκειται για μέτριους, για ελάχιστους. Μιλάμε για ακατάλληλους, για “στελέχη” που καμμιά σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα θα τους έδινε απασχόληση.

Δεν κρίνω κανένα έχοντα επαγγελματική σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τον Σαββίδη κρίνω που παίζει και πολύ πρωτοσέλιδα να'ουμε και είχε την πλάνη πως δεν θα τον ακουμπούσε η παοκτζηδοφροσύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Αγόρασε ερείπιο τον ΠΑΟΚ και το άφησε ερείπιο

Δεν είναι παοκάρα, ούτε παοκάκι, πρόβλημα έχει