ΟΙ “ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ” ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Της πουτάνας το μαγκάλι αναμένεται να γίνει με τις “Επιστολές Λαγκάρντ”, όπως έτσι κατοχύρωσε ο αποδυτηριάκιας το χαρτοπόλεμο, τον διαπροσωπικό και εμπιστευτικό, ανάμεσα στους πρώην πολυμετοχικούς και πολυμετόχους του Παναθηναϊκού. Έχω πάρα πολύ καλά νέα.

Κατ'αρχήν έγραψα ήδη, απ'αυτά που δεν γράφονται, στο site του αποδυτηριάκα. Έχουμε και το δικό μας μαγαζί. Δεν τα σερβίρουμε όλα στο Gazzetta, με το οποίο με την ευκαρία δηλώνω ότι είμαι ενθουσιασμένος.

Από χθες, στην αίθουσα του δικαστηρίου, επί της ουσίας, άρχισε το έργο με τις περιβόητες “Επιστολές”, τις οποίες ΟΛΕΣ τις είχε μέσα σε δύο βαλίτσες ο Βγενόπουλος στα χέρια του. Θα περάσουμε ένα πολύ ωραίο και αξέχαστο καλοκαίρι.

Η κυρία δικαστίνα δεν επέτρεπε να μιλήσει, παρά την επιμονή του, ο Βγενόπουλος, ούτε αυτός να καταθέσει το αποκαλυπτικό χαρτικό, σαν κατηγορούμενος μετά τη μήνυση του Τζίγγερ. Να σου πω, όμως, γιατί όλη η Ελλάδα θα μάθει το περιεχόμενο των “Επιστολών”.

Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αφού είδε και αποείδε ότι έπεσε σε τοίχο, ότι η δικαστίνα ήταν ανενδοτη, δεν τον άφηνε ούτε αναπνοή να πάρει, όχι να καταθέσει οτιδήποτε, να πει οτιδήποτε, απεχώρησε επιδεικτικά από τη δίκη. Μαζύ με τις δύο βαλίτσες με τις “Επιστολές”, τους δικηγόρους του και με την σύζυγό του, ακολουθούμενος από τα παιδιά της προσωπικής του ασφάλειας.

Ντουγρού στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Το και το, κύριε. Καταγγέλω την πρόεδρο του δικαστηρίου. Της κάνω μηνυτήρια αναφορά. Και έχω αυτό το υλικό, εννοεί τις βαλίτσες με τις“Επιστολές”.

Λιγόλογος ο εισαγγελέας της βάρδιας. “Κύριε Βγενόπουλε, να έχετε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Αφού εγκαλείτε την δικαστικό, καταθέστε όσα χαρτιά θέλετε, και όλα θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία”. Πήρες χαμπάρι;

Οι “Επιστολές” αποτελούν ήδη έγγραφα της δικογραφίας. Η κυρία Ιωάννα Μάνδρου και η κυρία Έρρικα Βαλιάνου, έμπειρες του δικαστικού ρεπορτάζ, νόμιμα και δημοσιογραφικά, θα μας γνωστοποιήσουν το περιεχόμενο των “Επιστολών”.

Όχι όπως τις κασέτες του Αχιλλέως Μπέου. Μία, μία τις “Επιστολές”, για να βγάλουμε με το πάσο μας όλο το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Η βαλίτσα του Βγενόπουλου στη δίκη

Πάει για δέκα ο Τζίγγερ από Βγενό

Επιστολές πολυμετοχικών και λίστα Λαγκάρντ

Η απάτη της πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό